Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Walking Dead: Daryl Dixon vernieuwd met een derde seizoen

The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol, met in de hoofdrollen Norman Reedus en Melissa McBride, is vernieuwd met een derde seizoen.
De productie begint volgende maand in Madrid en de opnames zijn gepland in de regio's Galicië, Aragon, Catalonië en Valencia. Seizoen twee van The Walking Dead: Daryl Dixon gaat 29 september van start op AMC en AMC+.

15754 TWD Daryl Dixon s2 foto

Seizoen drie volgt Carol (McBride) en Daryl (Reedus) terwijl ze hun reis naar huis en hun geliefden voortzetten. Terwijl ze worstelen om hun weg terug te vinden, brengt het pad hen verder op een dwaalspoor en leidt hen door verre landen met steeds veranderende en onbekende omstandigheden terwijl ze getuige zijn van de verschillende effecten van de Walker-Apocalyps.

"Ik waardeer echt de nieuwe uitdagingen voor Daryl en Carol die zo ver weg zijn van alles wat ze ooit gekend hebben... wat het voor hen betekent, wat het voor elk van hen brengt, apart en samen," zei McBride in een verklaring. "Er ligt nog zoveel in het verschiet om uit te pakken in Frankrijk voor het komende seizoen twee, en een adembenemende finale. En nu Spanje! Ik weet nu al dat David Zabels verhaal het beste haalt uit alles wat zo mooi en uniek is aan Spanje. We beginnen daar over een paar weken met filmen... zo spannend om naar uit te kijken!"

"We zijn zo trots op deze series en ongelooflijk dankbaar voor de manier waarop dit nieuwe hoofdstuk in The Walking Dead Universe is omarmd door de fans," zegt Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios voor AMC Networks. "Daryl, en daarna Carol, naar Frankrijk sturen was zo'n geïnspireerde en visueel opvallende zet voor deze franchise, een kans om echt iets anders te doen. We kunnen niet wachten om de reizen van dit iconische duo voort te zetten met een derde seizoen dat wordt geproduceerd en zich afspeelt in Spanje, een ander prachtig land met een gepassioneerde groep TWD-fans die nu al gonst van verwachting."

De première van het eerste seizoen in 2023 was de nummer 1 meest bekeken première aller tijden op AMC+ en het meest bekeken seizoen van elke serie in de geschiedenis van AMC+. Het platform zegt dat het in deze categorieën alleen is overschaduwd door The Walking Dead: The Ones Who Live.

Naast Reedus en McBride spelen ook Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Charrier, Romain Levi en Eriq Ebouaney de hoofdrollen.

De serie wordt geproduceerd door showrunner David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman en Steve Squillante.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten