Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead spin-off serie Isle of the Dead besteld door AMC

The Walking Dead- universum wordt nog groter, dit keer met een Maggie en Negan verhaal.

Lauren Cohan (foto L), die Maggie speelt, en Jeffrey Dean Morgan (foto R), die Negan speelt, zijn te zien in een spin-offserie die zich in New York City afspeelt en dat volgend jaar op AMC wordt uitgezonden.



De zes afleveringen tellende Isle of the Dead komt terwijl The Walking Dead zijn elfde en allerlaatste seizoen afrondt en het is de nieuwste spin-off-serie voor de zombie-franchise.

De verhuizing markeert een behoorlijke ommekeer voor Cohan, die voor het eerst verscheen in The Walking Dead als een terugkerend personage in seizoen twee. Gespannen contractonderhandelingen aan het einde van seizoen acht leidden ertoe dat ze slechts in een handvol afleveringen van seizoen negen verscheen en de serie verliet in 2018. Ze keerde terug voor de finale van seizoen tien en het daaropvolgende laatste seizoen.

***LET OP: Onderstaande tekst kan spoilers bevatten als je het zesde of elfde seizoen nog niet hebt gezien.***

Morgan's Negan voegde zich in seizoen zes bij The Walking Dead en vermoordde Maggie's echtgenoot Glenn. Desondanks werken de twee personages momenteel samen in seizoen elf terwijl ze op weg zijn naar Meridian.

Cohan en Morgan werkten eerder samen in Zack Snyder's Batman v Superman: Dawn of Justice , waar ze de ouders van Batman speelden.

Isle of the Dead ziet Maggie en Negan onderweg naar een post-apocalyptisch Manhattan, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

De serie, die in 2023 op AMC en AMC+ wordt gelanceerd, zal uitvoerend worden geproduceerd door Jorné; Scott M. Gimple, chief content officer van het The Walking Dead - universum; en Cohan en Morgan.

Isle of the Dead is de nieuwste spin-off in het universum; Fear the Walking Dead is onlangs vernieuwd voor een achtste seizoen, The Walking Dead: World Beyond liep twee seizoenen, de anthologiereeks Tales of the Walking Dead wordt dit jaar gelanceerd en een serie met Norman Reedus en Melissa McBride is ook in de maak voor volgend jaar.

"Dit is een grote dag voor het uitdijende universum dat we rond The Walking Dead bouwen ", zegt Dan McDermott, President van Entertainment en AMC Studios voor AMC Networks. “Het voegt niet alleen nog een boeiende serie toe aan deze collectie, het breidt ons verhaal uit rond twee onvergetelijke personages die fans zijn gaan liefhebben, haten of haten en vervolgens liefhebben in Maggie en Negan, briljant uitgevoerd door Lauren en Jeffrey. Het stelt ons ook in staat om een ​​hoek van dit universum op het eiland Manhattan te verkennen, met een iconische skyline die een heel andere betekenis krijgt wanneer deze wordt bekeken door de lens van een zombie-apocalyps.”

Gimple toegevoegd: “Eli heeft een chaotisch, mooi, groezelig gekkenhuis van de doden gecreëerd voor Negan, Maggie en fans van de serie die graag een onzichtbare en krankzinnige wereld van het TWD-universum willen ontdekken. Lauren en Jeffrey zijn altijd fantastische medewerkers geweest en nu brengen we die samenwerking naar een hoger niveau met een serie die deze personages tot het uiterste zal brengen met de wereld - en met elkaar. We zijn allemaal verheugd om je mee te nemen in een geheel nieuw, heel ander TWD-epos.”
Vorige aflevering
Doma Smo
Doma Smo
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
09 maa 2022 15:21 -
Wat een timing om dit weer naar buiten te brengen. Dan ben je bezig met het uitzenden van het laatste seizoen waarbij zowel Negan als Maggie 2 favorieten zijn die bonje met elkaar hebben en waarbij de kans aanwezig is dat de 1 de ander wilt afmaken. Die spanning zorgt ervoor dat de serie leuk blijft en dan heb je dit soort zenders die blij gaan lopen verkondigen dat er wederom een spin-off zal komen, dit keer met die 2 karakters. Weg spanning.

Deze fout heeft AMC toen ook gemaakt met de spin-off van Rick.
Reageer
The Walking Dead: Dead City