Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer vrijgegeven voor The Walking Dead: Dead City

Spin-off serie The Walking Dead: Dead City onthult een trailer waarin Maggie samenwerkt met Negan in New York City om haar zoon Hershel te redden.

De aankomende spin-off serie The Walking Dead: Dead City heeft een teaser trailer vrijgegeven die eindelijk onthult waarom de onwaarschijnlijke samenwerking tussen Maggie en Negan in de eerste plaats plaatsvindt.

De AMC-serie, waarin Maggie Rhee (Lauren Cohan) samenwerkt met Negan (Jeffrey Dean Morgan), een tot vijand omgevormde bondgenoot; een koppel die fans begrijpelijkerwijs als bizar beschouwen, aangezien Negan in een voor de franchise bepalend moment Maggie's echtgenoot Glenn op brute wijze heeft vermoord met een honkbalknuppel in prikkeldraad.

The Walking Dead: Dead City

In de laatste teaser is echter wat belangrijke context over de plot van Dead City te zien. De clip maakt duidelijk dat het duo in de door wandelaars overspoelde straten van de Big Apple is samengekomen voor een missie om Maggie's ontvoerde zoon Hershel te redden, die toevallig ook de zoon is van de man die Negan vermoordde. Hieraan doen ook enkele nieuwe personages aan mee.

De nieuwe Dead City teaser onthult een reddingsplot en geeft ook nieuws over wat een grote herschikking lijkt te zijn. De scène waarin Hershel wordt ontvoerd toont een oudere versie van het personage dan die welke het laatst te zien was in The Walking Dead, met name door een diepere, post-puberale stem die "Mam!" schreeuwt. Inderdaad, het personage werd onlangs gespeeld door kindacteur Kien Michael Spiller, die momenteel slechts 12 jaar oud is. Bijgevolg kan worden afgeleid dat Dead City zich een aantal jaren na het hoogtepunt van de serie afspeelt, waarna Negan met zijn nieuwe vrouw Annie (Medina Senghore) vertrok om nieuwe avonturen aan te gaan, weg van de verschrikkelijke herinneringen die hij creëerde.

The Walking Dead: Dead City

Natuurlijk is het idee dat Negan Hershel redt een onafgemaakte zaak. Negan, die in 2016 debuteerde als een moorddadige grote slechterik in de verdeelde cliffhanger-aflevering van seizoen zes, 'The Last Day on Earth', heeft de afgelopen seizoenen van The Walking Dead besteed aan een verlossingsronde voor zijn wreedheden, met name door de overlevenden van Alexandria en Hilltop te helpen in hun gevechten met de Whisperers en, in de climax van de serie, door te vechten tegen de autoritaire natiestaat de Commonwealth. Terwijl hij zich kon verbinden met de volgende generatie overlevenden - die zijn brute aanval niet meemaakten - zoals Judith Grimes (Cailey Fleming), was het begrijpelijk dat vergeving hem ontging toen het ging om Maggie en de jonge Hershel, die uiteindelijk de waarheid over de moord op zijn vader leerde kennen.

Toch moet Negan misschien eerst een beetje recidive overwinnen als het gaat om zijn oude manieren tegen de tijd dat fans hem inhalen in Dead City. "De groep heeft hem in veel opzichten getemd, en om erbij te horen moest hij stoppen met te zijn wie hij was," zei Morgan onlangs over Negans toestand in de spin-off. "En ik denk dat hij, weg van deze groep, waarschijnlijk in oude valkuilen en oud gedrag zal vallen."

Hoe dan ook, Dead City zal veel gezelschap hebben op AMC in de categorie The Walking Dead spin-offs, met aanstaande series zoals The Walking Dead: Daryl Dixon en The Walking Dead: Rick & Michonne op de planning voor respectievelijk 2023 en 2024. Bovendien zal de eerste spin-off serie van de franchise, Fear The Walking Dead, zijn achtste en laatste seizoen starten op zondag 14 mei.

The Walking Dead: Dead City gaat ergens in juni in première op AMC.
Video on youtube
Vorige aflevering
Doma Smo
Doma Smo
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead: Dead City