Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe teaser The Walking Dead: Dead City onthult hoe Negan & Maggie in NYC arriveren

Een nieuwe trailer voor The Walking Dead: Dead City onthult hoe Maggie en Negan in New York City komen na de ontvoering van Maggie's zoon Hershel.
The Walking Dead: Dead City is een spin-off en vervolg op The Walking Dead waarin Maggie en Negan naar New York City gaan om Maggie's zoon Hershel (Logan Kim) te redden. Hershel is gevangen genomen door The Croat (Željko Ivanek), een mysterieuze figuur in de Big Apple.

AMC heeft nu een teaser vrijgegeven voor The Walking Dead: Dead City die onthult hoe Maggie en Negan in New York City komen.

The Walking Dead: Dead City

In de teaser zien we Maggie en Negan op een boot door met Walker besmette wateren naar Manhattan varen. Andere details in de teaser zijn een nieuw personage waarmee Negan reist, en Negans gezicht op een gezochte poster. De nieuwe teaser kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

De finale-aflevering van The Walking Dead zag Maggie Negan's verlossing accepteren, maar vertelde hem dat ze hem nooit zou kunnen vergeven voor het doden van Glenn in het zevende seizoen. Negan werd het laatst gezien terwijl hij knikte naar Daryl voordat hij wegliep, vermoedelijk om zich te vestigen in een van de gemeenschappen met zijn vrouw Annie. Maggie en Negan's laatste interactie geeft aan dat Maggie Negan nooit zou rekruteren om te helpen Hershel te redden, tenzij het absoluut noodzakelijk was.

Het personage dat de gezochte poster van Negan vasthoudt in de teaser van The Walking Dead: Dead City lijkt Perlie Armstrong (Gaius Charles) te zijn, een nieuwkomer die jacht lijkt te maken op Negan. Dit wijst erop dat sommige New Yorkers misschien al weten wie Negan is, wat zou verklaren waarom Maggie besluit hem mee te nemen naar Manhattan. Misschien hebben The Croat en Negan samen een onverkende geschiedenis die zal verklaren waarom hij besloot Hershel te vangen en wat hij werkelijk wil.

Hoewel Morgan heeft gedeeld dat de relatie tussen Maggie en Negan niet soepel zal verlopen, betekent de samenwerking dat ze allebei een belangrijk aandeel hebben in de reddingsmissie. Negan wil Maggie bewijzen dat hij veranderd is door Hershels leven te redden. Toch is er nog genoeg mysterie rond The Walking Dead: Dead City dat waarschijnlijk niet opgehelderd zal worden tot de première van de serie in juni.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten