Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

AMC geeft trailer en poster vrij voor The Walking Dead: Dead City

The Walking Dead: Dead City komt volgende maand naar AMC en de kabelzender heeft nu een nieuwe trailer en poster vrijgegeven die de komst van de serie deelt.

Met Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan, Jonathan Higginbotham, Mahina Napoleon, Trey Santiago-Hudson, Charlie Solis en Gaius Charles in de hoofdrollen is de AMC-serie de vierde spin-off van The Walking Dead. Het verhaal volgt Maggie (Cohan) en Negan (Morgan) terwijl ze samen door Manhattan reizen.

The Walking Dead: Dead City

AMC onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Vandaag heeft AMC Networks de trailer en poster vrijgegeven voor The Walking Dead: Dead City, met in de hoofdrollen Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. De langverwachte nieuwe serie in het Walking Dead Universum gaat zondag 18 juni om 22.00 uur in première op AMC en AMC+, met daaropvolgende afleveringen om 21.00 uur.

The Walking Dead: Dead City volgt de populaire personages Maggie (Cohan) en Negan (Morgan) die naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur. In de serie spelen onder andere ook Gaius Charles en Željko Ivanek rollen.

Eli Jorné, die al meerdere seizoenen schrijver en co-uitvoerend producent is van The Walking Dead, is showrunner en uitvoerend producent van de serie, die onder toezicht staat van Scott M. Gimple, chief content officer van het Walking Dead Universum. Cohan en Morgan zijn ook uitvoerend producent, samen met Brian Bockrath."

De poster en trailer voor The Walking Dead: Dead City staan hieronder.

13546 TWD Dead City poster
Vorige aflevering
Doma Smo
Doma Smo
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead: Dead City