Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Walking Dead: The Ones Who Live onthult eerste trailer

De laatste spin-off van The Walking Dead, waarin Andrew Lincoln en Danai Gurira weer te zien zijn als Rick Grimes en Michonne, heeft zijn eerste trailer.
"Wil je doden? Of wil je sterven?" Die vraag wordt aan Grimes gesteld in de eerste trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live, de nieuwste spin-off van het TWD-universum.

The Walking Dead: The Ones Who Live

In The Walking Dead: The Ones Who Live, dat zich afspeelt na het einde van de originele The Walking Dead-serie, zetten de geliefden Rick (Lincoln) en Michonne (Gurira) hun ondraaglijke en soms gewelddadige zoektocht naar elkaar voort.

Volgens de officiële logline: The Walking Dead: The Ones Who Live presenteert een episch liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren op een plek en in een situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?

Scott M. Gimple, die Chief Content Officer is van The Walking Dead Universe, is showrunner en uitvoerend producent naast Lincoln, Gurira, Denise Huth en Brian Bockrath.

The Walking Dead: The Ones Who Live gaat zondag 25 februari in première op AMC en AMC+.

Hieronder kun je de trailer bekijken voor The Walking Dead: The Ones Who Live.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Futsudo
12 januari 2024, 21:42
Bij het zien van deze trailer, die altijd wel spectaculair zijn, krijg ik toch wel veel zin in deze spin-off van The Walking Dead.
1
JanWillemK
12 januari 2024, 21:59
Ik heb hoge verwachtingen van deze spinoff en ja ik weet het, dat is rete dom..
De spinoff van Negan en Maggie viel mij vies tegen. Ik moet de spinoff van Daryl nog zien maar ook daarvan zijn de reviews niet goed.
1
Sproet2jes
12 januari 2024, 23:29
Ga ook kijken, ziet er goed uit, leuk dat Terry O'Quinn meespeelt.
0
Log in om een reactie achter te laten