Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Rick en Michonne zijn op een missie in nieuwe trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live

AMC heeft de laatste trailer vrijgegeven voor The Walking Dead: The Ones Who Live, waarin Rick en Michonne op een missie zijn om zich te herenigen met elkaar.

The Walking Dead: The Ones Who Live is de nieuwste The Walking Dead-spinoff. De laatste trailer komt voorafgaand aan de première op zondag 25 februari op AMC en AMC+.

"Ik ga naar huis", zegt de voice-over van Andrew Lincoln's Rick Grimes aan het begin van de trailer, gevolgd door Danai Gurira's Michonne die zegt "Ik moet hem vinden". De geliefden, gescheiden door afstand, zetten hun zoektocht naar hereniging voort in een door zombies geteisterde wereld.

The Walking Dead: The Ones Who Live

Volgens de synopsis: The Walking Dead: The Ones Who Live presenteert een episch liefdesverhaal over twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren op een plek en in een situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Overwinnaars? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?

De cast bestaat verder uit Pollyanna McIntosh die terugkeert als Jadis uit The Walking Dead, Terry O'Quinn (Lost) als Beale en Matthew Jeffers (New Amsterdam (2018)), samen met Lesley-Ann Brandt (Lucifer) als Pearl.

The Walking Dead: The Ones Who Live wordt geproduceerd door showrunner Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth en Brian Bockrath.

Hieronder kun je de laatste trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Time
The Last Time
01x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead: The Ones Who Live