Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Première The Walking Dead: World Beyond is uitgesteld

Première The Walking Dead: World Beyond is uitgesteld

AMC heeft bekend gemaakt dat de première van The Walking Dead: World Beyond wordt uitgesteld. Oospronkelijk zou de serie in Amerika 12 april beginnen.
In Amerika stond de première van The Walking Dead: World Beyond voor 12 april op de planning, maar deze is nu uitgesteld door het netwerk AMC. Kort geleden werd bekend gemaakt dat de spin-off van The Walking Dead een dag na de premiere in Amerika ook in Nederland te zien zou zijn, maar dit is nu uiteraard ook niet meer van toepassing.

The Walking Dead: World Beyond was al bijna afgerond. De cast en crew van de serie waren al klaar met de opnames, maar de laatste paar afleveringen van de serie waren nog in postproductie. Dit proces is nu stilgelegd vanwege het coronavirus. Wanneer de productie weer kan worden opgepakt en wanneer de spin-off dan precies van start gaat is nog niet bekend.


The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead, maar niet de eerste. Er werd al eerder een spin-off gemaakt, genaamd Fear The Walking Dead.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten