Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mysterie-thrillerserie The Watchful Eye gecanceld door Freeform

Mysterie-thrillerserie The Watchful Eye gecanceld door Freeform

Elena heeft geen werk meer, dankzij Freeform. De kabelzender heeft The Watchful Eye gecanceld en er komt dus geen tweede seizoen.
The Watchful Eye is een mysterieuze thrillerserie met in de hoofdrollen Mariel Molino, Warren Christie, Kelly Bishop, Amy Acker, Jon Ecker, Lex Lumpkin, Henry Joseph Samiri en Aliyah Royale.

The Watchful Eye

Het verhaal volgt Elena Santos (Molino), een slimme jonge vrouw die wordt ingehuurd als kindermeisje voor een rijke weduwnaar en zijn zoontje. Wanneer Elena haar intrek neemt in The Greybourne, een monumentaal appartementencomplex in Manhattan, komt ze al snel meer te weten over de complexe politiek tussen de rijke bewoners en een geschiedenis vol mysterie en tragedie. Gelukkig is Elena goed toegerust om alles wat op haar pad komt op haar eigen manier aan te kunnen. Elena werkt voor Matthew (Christie), een zelfgemaakte en knappe architect die te maken heeft met verdriet en verwarring over de dood van zijn vrouw en de impact daarvan op zijn intelligente en teruggetrokken zoon Jasper (Samiri). Tory (Acker) is Matthew's schoonzus die meteen een hekel heeft aan de frisse en enthousiaste jonge babysitter.

Het eerste seizoen van The Watchful Eye, dat begin dit jaar op maandagavond werd uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,04 in de bevolkingsgroep 18-49 en 117.000 kijkers. De serie begon met een kijkcijfer van 180.000, maar tegen het einde van het seizoen trokken verschillende afleveringen minder dan 80.000 kijkers.

De kabelzender heeft ook Single Drunk Female na twee seizoenen gecanceld.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten