Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hallmark Channel vernieuwt The Way Home met een derde seizoen

Hallmark heeft het familiedrama The Way Home vernieuwd met een derde seizoen.

Het multigenerationele familiedrama met een tijdreistwist komt terug in 2025 en heeft Andie MacDowell, Chyler Leigh, Evan Williams en Sadie Laflamme-Snow in de hoofdrollen. Het tweede seizoen eindigt op zondag 31 maart.

15040 The Way Home s2 foto

"Opnieuw hebben onze cast, schrijvers en hele crew hun indrukwekkende talenten gebruikt om een verhaal te creëren dat net zo meeslepend en verslavend is als het eerste seizoen," zegt Lisa Hamilton Daly, EVP Programming bij Hallmark Media. "We zijn de fans die zo gepassioneerd zijn over de serie dankbaar en kunnen niet wachten om te zien wat en wanneer er in het verschiet ligt voor seizoen drie."

VP Development Kelly Garrett voegt hieraan toe: "Heather Conkie, Alexandra Clarke en Marly Reed blijven ons omver blazen met het slim bedachte verhaal dat ze hebben gecreëerd en de zorgvuldige gedachte die ze in elk detail hebben gestopt. Hoewel sommige vragen aan het einde van dit seizoen beantwoord zullen zijn, is de reis van de Landrys nog lang niet voorbij en is er nog veel meer te vertellen."

Sinds het debuut in het tweede seizoen op 21 januari is The Way Home een groot succes voor Hallmark Channel. Het is het nummer 1 meest bekeken programma op entertainment kabel onder huishoudens, kijkers en vrouwen en personen van 18+.

In seizoen twee reist Kat (Leigh) terug naar 1814 in haar zoektocht om haar vermiste broer Jacob te vinden en thuis te brengen. Haar tijd daar brengt nieuwe mysteries met zich mee en ze slaat een brug tussen het verleden en het heden in haar poging om haar familie eindelijk te herenigen.

The Way Home is een productie van Neshama Entertainment in samenwerking met MarVista Entertainment. Uitvoerend producenten zijn Conkie, Clarke, Reed Fernando Szew, Hannah Pillemer, Larry Grimaldi, Ani Kevork, Arnie Zipursky, Suzanne L. Berger, MacDowell en Leigh. De serie wordt geproduceerd door John Calvert.
Vorige aflevering
Bring Me to Life
Bring Me to Life
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Way Home