Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen fantasy-serie The Wheel of Time

The Wheel of Time heeft een startdatum voor seizoen twee. Prime Video heeft de terugkeer van de fantasy-serie aangekondigd met de vrijgave van vier first-look foto's.

De serie The Wheel of Time is gebaseerd op de bestseller van Robert Jordan en speelt zich af in een wereld waar magie bestaat, maar slechts een selecte groep die er toegang toe heeft.

Een nederige boerenjongen, Rand al'Thor (Josha Stradowski, Hoogvliegers), ontdekt dat hij The Dragon Reborn is - een gevaarlijke figuur uit de geschiedenis voorbestemd om de wereld te redden ... of te breken. Wanhopig om hem te beschermen tegen de Dark One, moet een leger van machtige tovenaressen rekening houden met zijn groeiende macht en oprukkende waanzin. Het Rad des Tijds draait, en de Laatste Strijd nadert. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad niet van de wereld verdwenen.

13601 foto 1 The Wheel of Time s2

Seizoen twee van de Amazon Original-serie start op vrijdag 1 september exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld. De serie is een coproductie van Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios. Het eerste seizoen van The Wheel of Time wordt vanaf vrijdag 14 juli ook een maand lang gratis gestreamd op Amazon Freevee.

In het tweede seizoen zoeken nieuwe en zeer oude bedreigingen de jonge vrienden van de Twee Rivieren op, nu verspreid over de wereld. De vrouw die hen vond en leidde is nu machteloos, en dus moeten ze andere bronnen van kracht vinden. In elkaar, of in zichzelf. In het licht... of de duisternis.

In The Wheel of Time spelen ook Rosamund Pike (State of the Union) als Moiraine Damodred, Daniel Henney (Criminal Minds) als Lan Mandragoran, Zoë Robins (The Shannara Chronicles) als Nynaeve al'Meara, Madeleine Madden (Picnic at Hanging Rock) als Egwene al'Vere, Marcus Rutherford (Bulletproof) als Perrin Aybara, Dónal Finn (SAS: Rogue Heroes) als Mat Cauthon en Ceara Coveney (Young Wallander) als Elayne Trakand.

13601 foto 4 The Wheel of Time s2

The Wheel of Time werd bewerkt voor televisie door uitvoerend producent en showrunner Rafe Judkins (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove). Larry Mondragon en Rick Selvage van iwot productions, Ted Field van Radar Pictures, Mike Weber, Darren Lemke, Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The 100, Halo), Sanaa Hamri (Empire) en Amanda Kate Shuman (The Blacklist) zijn ook uitvoerend producent. Rosamund Pike is tevens co-uitvoerend producent en Harriet McDougal, Brandon Sanderson en Lauren Selig zijn adviserend producent. The Wheel of Time wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios.

Meer foto's voor The Wheel of Time seizoen twee staan hieronder:

13601 foto 2 The Wheel of Time s2

13601 foto 3 The Wheel of Time s2
Video on youtube
Vorige aflevering
What Was Meant to Be
What Was Meant to Be
02x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
28 Mei 2023 13:18 -
Ik was deze serie eigenlijk al weer helemaal vergeten. Zo "veel" indruk heeft hij gemaakt. Ik zie dat ik hem een 7,5 heb gegeven, maar waarom weet ik eigenlijk niet meer. Ach het is fantasy en dat kijkt meestal wel lekker weg. Ik ga in september waarschijnlijk wel weer kijken. Moet ik wel weer even opfrissen waar dit ook al weer over ging :-)
Reageer
The Wheel of Time