Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The White Lotus onthult een terugkerend personage uit het eerste seizoen voor het derde seizoen

The White Lotus seizoen drie kondigt officieel aan dat een origineel personage uit het eerste seizoen terugkeert naar de HBO anthologieserie.

Let op!!! Dit nieuwsbericht bevat spoilers over het tweede seizoen van The White Lotus.

De donkere comedyserie, een anthologie die dodelijke ongelukken volgt op verschillende locaties van de titulaire luxe resortketen, volgt elk seizoen een grotendeels nieuw ensemble van sterren. Het enige terugkerende castlid tot nu toe in de eerste twee seizoenen was Jennifer Coolidge als Tanya McQuoid, een rol die haar zowel een Emmy als een Golden Globe opleverde.



Volgens Variety is Natasha Rothwell (foto) er klaar voor om haar rol van Belinda uit het eerste seizoen te hernemen in...The White Lotus seizoen drie. Het is niet bekend of andere originele castleden bedoeld zijn om terug te keren. Tot nu toe is er niet veel anders onthuld over het seizoen dan dat het zich afspeelt in Thailand.

In het eerste seizoen van de serie had Belinda een ingewikkeld verhaal. Ze was de manager van de spa in de White Lotus Maui-locatie, maar ze droomde ervan haar eigen wellness-bedrijf te openen. Nadat ze een voorlopige band met Tanya had opgebouwd, bespraken de twee de mogelijkheid om samen in zaken te gaan, maar Tanya bleek minder geïnteresseerd in het vooruitzicht dan ze aanvankelijk leek.

Tanya zou later sterven in de loop van de gebeurtenissen van The White Lotus seizoen twee, dat zich afspeelde in Italië. Hoewel het onduidelijk is hoe Belinda's aanwezigheid in de Thaise locatie van The White Lotus verband kan houden met haar verhaallijn, lijkt het waarschijnlijk dat Tanya's dood haar naar deze nieuwe plek brengt. Gezien het feit dat zij de enige twee personages zijn die tot nu toe terugkeren, is het het meest logisch dat ze met elkaar verbonden zijn.

Het is mogelijk dat Tanya's geld Belinda ertoe gebracht heeft het heft in eigen handen te nemen en een winkel te openen in Thailand. Echter, haar reis weg van Maui in het derde seizoen van The White Lotus kan een meer spirituele wending krijgen, gezien haar interesse in Oosterse wellness-technieken. Het zou ook het feit kunnen zijn dat ze slechts is overgeplaatst naar een nieuwe locatie, hoewel het waarschijnlijk lijkt dat haar aanwezigheid ingewikkelder zal blijken te zijn dan dat.

Hieronder kun je de trailer van het eerste seizoen van The White Lotus nog eens bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Arrivederci
Arrivederci
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The White Lotus