Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The White Lotus en Welcome To Derry door HBO verschoven naar 2025

Gasten kunnen pas in 2025 inchecken voor het derde seizoen van The White Lotus.

HBO heeft onthuld dat het het derde seizoen van de door Mike White gecreëerde serie, alsmede de Stephen King IT-spinoff Welcome To Derry heeft doorgeschoven naar 2025.

Het komt als gevolg van de stakingen van schrijvers en acteurs.

"We hadden Welcome To Derry gepland voor Halloween 2024 maar het zal waarschijnlijk naar 2025 verschuiven. The White Lotus seizoen drie, dat zou eveneens in 2024 zijn en dat schuift waarschijnlijk ook op naar 2025," zei voorzitter en CEO van HBO en Max Content Casey Bloys.

The White Lotus

The White Lotus gaat voor zijn derde seizoen naar Thailand, nadat het eerste seizoen werd opgenomen in Maui, Hawaï en seizoen twee in Sicilië, Italië.

Net als het tweede seizoen, zij het met Jennifer Coolidge's Tanya, zal seizoen drie een nieuwe cast hebben. Of zij terug zal komen is nog maar de vraag, gezien wat er aan het einde van seizoen twee is gebeurd.

Welcome To Derry speelt zich af in de wereld van Stephen King's IT en komt van Andy Muschietti, Barbara Muschietti en Jason Fuchs. Het is gebaseerd op de romans en breidt het verhaal uit in de films IT en IT Chapter Two.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Madeleine Stowe (Revenge), Stephen Rider (Marvel's Daredevil), Taylour Paige (Hit the Floor), Jovan Adepo (The Stand (2020)), Chris Chalk (Perry Mason (2020)) en James Remar (Dexter).

Welcome To Derry wordt geproduceerd door HBO Max en Warner Bros. Television. Fuchs schrijft de teleplay voor de eerste aflevering, gebaseerd op een verhaal van de Muschiettis en hemzelf. Fuchs en Brad Caleb Kane zijn de co-showrunners van het project.

De Muschiettis (via hun productiebedrijf Double Dream, dat een algemene overeenkomst heeft met WBTV), Fuchs en Kane zijn uitvoerende producenten. Shelley Meals, Roy Lee en Dan Lin produceren ook.
Video on youtube
Vorige aflevering
Arrivederci
Arrivederci
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The White Lotus