Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Prime Video onthult startdatum voor seizoen twee van The Wilds

De spannende serie The Wilds voor jonge volwassenen keert in mei terug op Prime Video

Prime Video onthuld het tweede seizoen van de spannende YA-serie, The Wilds, die wereldwijd exclusief op Prime Video van start zal gaan op 6 mei. First-look beelden van seizoen twee werden vandaag ook vrijgegeven. Op de beelden zie je de meisjes die zich nog hoger moeten inzetten wanneer ze gevangen blijven op een mysterieus eiland, evenals nooit eerder vertoonde beelden van de schipbreukelingen die zich in het tweede seizoen bij dit dystopische slaapfeestje voegen.

Seizoen twee van The Wilds gaat verder met het volgen van de schrijnende beproeving van een groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland, en ze zijn daar niet per ongeluk terechtgekomen - ze zijn in het geheim gerekruteerd voor een uitgebreid sociaal experiment.

Het nieuwe seizoen voert het drama op door te onthullen dat de meisjes niet de enigen zijn die worden bestudeerd... er is een nieuwe groep proefpersonen, een eiland van tienerjongens, die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

The Wilds is gemaakt en geproduceerd door Sarah Streicher samen met showrunner Amy Harris, de overleden Jamie Tarses van FanFare, en Dylan Clark en Brian Williams voor Dylan Clark Productions. Het wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Exodus
Exodus
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Wilds