Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Er waren altijd twee eilanden... Trailer voor tweede seizoen The Wilds

De spannende young adult serie The Wilds komt 6 mei terug op Prime Video.

Amazon heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de langverwachte hitserie The Wilds. Alle acht afleveringen van de Amazon Original serie zullen op vrijdag 6 mei wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan. De trailer geeft een voorproefje van de nog hogere inzet van de meisjes als ze vast blijven zitten op een mysterieus eiland, en een kijkje in wat al die tijd al deel uitmaakt van het experiment: de jongens.

11943 TW

In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is. Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen - een ander eiland van tienerjongens - die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

The Wilds is gemaakt en geproduceerd door Sarah Streicher samen met showrunner en uitvoerend producent Amy Harris. De overleden Jamie Tarses van FanFare, en Dylan Clark van Dylan Clark Productions dienen ook als uitvoerende producenten. De serie wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
Exodus
Exodus
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Wilds