Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amazon werkt aan dramaserie The Wilds

Amazon werkt aan dramaserie The Wilds

Amazon heeft een eerste seizoen besteld van de dramaserie The Wilds. Het is een serie van Sarah Streicher (Daredevil) en ABC Signature Studios, onderdeel van Disney Television Studios.
The Wilds richt zich op een groep tienermeisjes met zeer verschillende achtergronden die zich op een afgelegen eiland bevinden na een vliegtuigongeluk. Ze zijn zich er niet van bewust van dat ze het onderwerp zijn geworden van een uitgebreid sociaal experiment.

The Wilds, deels een overlevingsdrama en deels een dystopisch slaapfeestje, onderzoekt de afgelopen en de huidige strijd van deze jonge vrouwen en biedt een levendige weergave van wat het betekent om als een vrouw op te groeien, of je nu verdwaald bent in de wildernis of niet.

Sarah Streicher: "Ik vind het mooi om op deze manier de aspecten van de tienerperiode te behandelen, met al zijn gevaren, vreugdes en liefdesverdriet. Het is prachtig dat Amazon mij daarvoor de kans biedt."

"We zijn zeer verheugd om deze opwindende originele visie straks te delen met ons wereldwijde publiek", zegt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten