Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde seizoen The Witcher; de laatste met Henry Cavill

The Witcher keert in juni terug voor zijn derde seizoen. Het komende seizoen van acht afleveringen verschijnt in twee delen en markeert het einde van Henry Cavills tijd als Geralt of Rivia.

Met Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton, Eamon Farren, Joey Batey, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Maciej Musial, Wilson Radjou-Pujalte en Anna Shaffer in de hoofdrollen, is The Witcher fantasy-serie gebaseerd op het gelijknamige videospel en de gelijknamige romanserie. Cavill kondigde in oktober vorig jaar aan dat hij de rol zou verlaten. Liam Hemsworth neemt de rol van Geralt over voor seizoen vier.

The Witcher

Netflix onthulde meer over het komende derde seizoen in een persbericht:

"Deze zomer verandert alles. The Witcher seizoen drie begint op 29 juni.

Netflix heeft vandaag een gloednieuwe teaser trailer, poster en foto's vrijgegeven van The Witcher seizoen drie dat deze zomer van start gaat. Volume 1 zal afleveringen 1-5 bevatten en wordt wereldwijd uitgebracht op donderdag 29 juni en Volume 2 zal afleveringen 6-8 bevatten en verschijnt op donderdag 27 juli.

Synopsis: Terwijl vorsten, magiërs en beesten van het continent strijden om haar te vangen, duikt Geralt met Ciri onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die haar dreigen te vernietigen. Toevertrouwd met Ciri's magische training, leidt Yennefer hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ongebruikte krachten van het meisje. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze terecht zijn gekomen in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten, of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.

De teaser trailer voor The Witcher seizoen drie staat hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
27 apr 2023 16:49 -
Bij het zien van deze teaser trailer krijg ik meteen zin in het derde seizoen. Wel jammer dat het tevens ook het einde van Henry Cavills tijd als Geralt of Rivia is.
Reageer
The Witcher