Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van The Witcher seizoen drie (deel twee) vrijgegeven door Netflix

Netflix heeft de officiële trailer voor het tweede deel van The Witcher seizoen drie vrijgegeven, voor de laatste afleveringen met hoofdrolspeler Henry Cavill.

De trailer geeft ons een actievolle blik op Henry Cavill in zijn laatste drie afleveringen als Geralt of Rivia. Zoals eerder gemeld, zal Cavill niet terugkeren voor het vierde seizoen van The Witcher. Zijn rol is opnieuw gecast met Liam Hemsworth.

The Witcher

In de laatste afleveringen van seizoen drie, waarin vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar wedijveren om Ciri (Freya Allen) te vangen, neemt Geralt (Cavill) haar mee om onder te duiken, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die haar dreigen te vernietigen. Toevertrouwd met Ciri's magische training, leidt Yennefer (Anya Chalotra) hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de onaangesproken krachten van het meisje. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad terecht zijn gekomen. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.

In de trailer zegt Geralt tegen Ciri en Yennefer: "We zijn niet zover gekomen om elkaar in de steek te laten." Jaskier bevestigt dat Geralt Ciri koste wat het kost zal verdedigen en zegt: "De oorlog die buiten woedt is niets vergeleken met wat Geralt zal doen om zijn dochter te beschermen." In de laatste scène zien we Cavill's Geralt met zijn gezicht naar beneden in het water, met zijn voice-over die zegt: "Er is geen weg terug van dit."

Lauren Schmidt Hissrich is showrunner en uitvoerend producent. The Witcher wordt ook geproduceerd door Steve Gaub, Matt O'Toole, Mike Ostrowski, Javier Grillo-Marxuach, Platige Films (Tomek Baginski en Jarek Sawko) en Hivemind Content (Jason Brown en Sean Daniel).

Bekijk hieronder de trailer van de tweede helft van The Witcher seizoen drie.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher