Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie The Witcher krijgt tweede seizoen

The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie gaat in première op 20 december 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken van Andrzej Sapkowski, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill) probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij de machtige tovenares Yennefer (Anya Chalotra) en de jonge prinses Ciri (Freya Allan) die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende continent te vinden.

The Witcher werd bedacht door Lauren Schmidt Hissrich, die eerder werkte aan Netflix-series als Daredevil en The Umbrella Academy. Netflix heeft nu al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal volgen. De opnames moeten begin 2020 van start gaan in Hongarije. Het is nu al duidelijk dat Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan opnieuw in de huiden zullen kruipen van Geralt, Yennefer en Ciri. De acht nieuwe afleveringen van The Witcher zullen in 2021 op Netflix te zien zijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
14 nov 2019 15:19 - 22 sep 2021 04:49
Kijk wel uit naar deze serie, alleen ben ik geen fan van Cavill. Vond hem al heel erg tegen vallen als Superman en ben bang dat hij ook niet gaat overtuigen in deze serie. Hij is wat stijf als acteur.
Reageer
avatar_toetje1977
14 nov 2019 23:31
Ondertussen kent hij het personage Geralt als geen ander. Cavill is namelijk groot fan van de game-reeks. Een grote plus als je het mij vraagt. Kijk hier enorm naar uit!
Reageer
avatar_Conanmiller
02 jan 2020 13:51 -
Wat betreft Henry Cavill wil ik het graag even voor hem en zijn collega's opnemen. Zij bepalen bitter weinig van hoe hun personage zich toont en gedraagt.

Het probleem waar veel acteurs tegenaan lopen is dat de regisseur en de producers heel veel invloed uitoefenen op de manier waarop een personage zich dient te gedragen. Die invloed is lang niet altijd bevorderlijk voor een goed eindproduct, helaas.

Daarnaast kan menig acteur veel meer dan hij/zij mag laten zien. En dan is er ook het script nog. Sommige schrijvers zouden misschien beter een ander beroep kunnen kiezen, maar ook zij moeten zich naar het geld (de producers) en de leiding (de regisseur) schikken.

Wanneer de regisseur jouw personage wil neerzetten als een emotieloze en stijve karikatuur, dan kun je als acteur daar niet tegenin gaan. Niet als je nog vaker een rol wil hebben van die studio/regisseur/producer.

Tenslotte wordt een groot deel van de film of serie achteraf gemaakt (of vermoord) in de editing-sessies. Daar kiest men voor de scenes, het ritme, de verhaallijn en de volgorde daarin, etc. Allemaal zaken waar een acteur totaal geen inspraak in krijgt.
Reageer
The Witcher