Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Kim Bodnia in tweede seizoen The Witcher

The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. Het eerste seizoen, dat zeer goed werd ontvangen, verscheen op 20 december 2019.

The Witcher is een legendarisch verhaal over het lot en familie. Geralt of Rivia (Henry Cavill), een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.

Het tweede seizoen van The Witcher wordt in 2021 verwacht en de productie is al begonnen. In het tweede seizoen is Henry Cavill (The Tudors) ook weer te zien als Geralt of Rivia. Ook zal Anya Chalotra (Sherwood) terugkeren als tovenares Yennefer, Freya Allan (The Third Day) als Ciri en Joey Batey (Knightfall) als Jaskier.


Kim Bodnia

Acteur Kim Bodnia gaat een ook rol spelen in het tweede seizoen. Dat heeft The Hollywood Reporter vrijdag gemeld. De 54-jarige Bodnia zal de rol spelen van Vesemir, een ervaren witcher en mentor van Cavills personage. Eerder was de Deense acteur te zien als politiedetective Martin Rohde in de Deense serie The Bridge (2011). In de Britse serie Killing Eve speelde hij Konstantin Vasiliev, de Russische begeleider van huurmoordenaar Villanelle.
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher