Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor The Witcher: Blood Origin

De officiële trailer van The Witcher: Blood Origin arriveert, waarin de vierdelige prequel-serie vol actie van Netflix' hitserie wordt geprezen.

Stap terug in de tijd voor de trailer van The Witcher: Blood Origin trailer. De aankomende serie dient als prequel op de door Henry Cavill geleide Netflix-serie en verkent verschillende belangrijke gebeurtenissen in The Continent, waaronder het ontstaan van de eerste Witcher en de uiteindelijke samenkomst van de Sferen. Michelle Yeoh (foto onder) leidt de cast van The Witcher: Blood Origin naast Sophia Brown, Laurence O'Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli en Francesca Mills.



Na de première van de eerste beelden in de aftiteling van de finale van het tweede seizoen van de moederserie, heeft Netflix de eerste officiële The Witcher: Blood Origin trailer onthuld. De actievolle teaser biedt een nieuwe blik op de komende prequel serie, met Michelle Yeoh's Elven-krijger Scian die ten strijde trekt om een oud mes terug te halen dat van haar volk is gestolen.

The Witcher: Blood Origin is afkomstig van Lauren Schmidt Hissrich, showrunner van Cavill's Witcher-serie, en Declan de Barra, die niet alleen twee afleveringen van de originele serie schreef, maar er ook vier nummers voor schreef en er drie uitvoerde. De prequel-serie werd medio 2020 aangekondigd als een van de vele projecten die Netflix in ontwikkeling had om de fantasiereeks uit te breiden tot een volledige franchise, waaronder de geanimeerde prequel film The Witcher: Nightmare of The Wolf, die fungeerde als een origin story voor Geralt of Rivia's mentor, Vesemir. Hoewel Yeoh niet de eerste was die in de show werd gecast, werd haar betrokkenheid bij The Witcher: Blood Origin een belangrijk punt van anticipatie voor het publiek dat graag haar terugkeer naar een actieverhaal wilde zien na haar recente rollen in Star Trek: Discovery en de films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Gunpowder Milkshake.

The Witcher: Blood Origin

Interessant is dat de show eerder was aangekondigd als een zesdelige miniserie, maar de Witcher: Blood Origin trailer onthult nu dat het een vierdelig project is. Aangezien Netflix onlangs heeft geëxperimenteerd met langere looptijden voor het vierde seizoen van Stranger Things, lijkt het mogelijk dat de makers achter de serie en de streamingdienst elementen van het oorspronkelijke zesdelige plan hebben samengevoegd om het aantal afleveringen te verkorten. Echter, zonder de speelduur van de afleveringen onthuld voor de show, lijkt het net zo goed mogelijk dat Barra, Hissrich en Netflix vonden dat The Witcher: Blood Origin het risico liep om het verhaal onnodig op te vullen met meer afleveringen.

The Witcher onderzoekt alles van het ontstaan van de eerste Witcher tot de ondergang van de Elfenbeschaving en de samenkomst van de Sferen: Blood Origin zou zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van Cavill's serie afspelen, waardoor het chronologisch de eerste serie in Netflix' Witcher-tijdlijn is. Interessant is dat Andrzej Sapkowski's romans stellen dat de eerste Witcher 300 jaar voor Geralt kwam. Dit voegt 900 jaar toe aan de totale tijdlijn, schijnbaar de deur openend voor een grote verscheidenheid aan andere Witchers aan de canon die zou kunnen leiden tot andere spin-offs, of een The Witcher: Blood Origin seizoen twee, dat de Barra eerder heeft laten weten als de serie een succes wordt. Alleen de tijd zal leren hoe de serie de tijdlijn van The Witcher uitbreidt wanneer The Witcher: Blood Origin in première gaat op dinsdag 20 december.
Video on youtube
Vorige aflevering
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
01x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher: Blood Origin