Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Young Pope wordt The New Pope

The Young Pope wordt The New Pope

HBO heeft The Young Pope vernieuwd, tenminste een soort van vernieuwd, want The Young Pope gaat The New Pope heten.

Het lijkt erop dat Jude Law niet meer zal terugkeren als The Young Pope. HBO en Sky Atlantic en Canal Plus hebben The Young Pope vernieuwd voor The New Pope. Daarmee lijken ze te willen meeliften op het onverwachte succes van Jude Laws The Young Pope.

Het verhaal lijkt met The Young Pope aan een natuurlijk einde te zijn gekomen en nu komt er een nieuwe serie, ook geregisseerd door Paolo Sorrentino en mede geschreven door Umberto Contarello. De casting voor The New Pope gaat binnenkort van start. Het einde van The Young Pope liet wat vragen open en de vraag is dan ook of Jude Law's Paus Pius XIII, als eerste jonge Amerikaanse Paus, wel zal terugkeren.

Het ziet er naar uit dat niemand, onder andere Diane Keaton, James Cromwell en Silvio Orlando, uit The Young Pope zal terugkeren in The New Pope. Productie voor The New Pope zal in oktober dit jaar van start gaan. Wanneer The New Pope te zien zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

Wie hoop jij dat de nieuwe Paus gaat worden? Of hoop je toch op de terugkeer van Jude Law?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

merase
19 mei 2017, 14:08
Te young pope was één van de beste serie die ik gezien heb en werd gedragen door Jude Law, Diane Keaton, James Cromwell en Silvio Orlando, als deze niet terug keren ben ik benieuwd of het deze kwaliteit kan vasthouden. Zal het wel erg jammer vinden.
0
RLS90
21 mei 2017, 18:12
Wat een toffe serie. Ik ben bang dat ze nu opnieuw op succes hopen, maar vrees dat het gaat tegenvallen wanneer ze het in een nieuw jasje stoppen.
0
Log in om een reactie achter te laten