Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Affair

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Affair. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Affair
The Affair is een provocerende en spannende blik op de verhalen die aan alle liefdesaffaires verbonden zijn. Noah Solloway (Dominic West) is een leraar uit New York en gelukkig getrouwd met kinderen. Tijdens een vakantie in Long Island voelt hij een ongelooflijk sterke aantrekkingskracht tot serveerster Alison Lockhart (Ruth Wilson). Het verhaal krijgt een sinistere kant als de romance langzaam wordt blootgelegd door een rechercheur die werkt aan een moordzaak.
Ook met Maura Tierney en Joshua Jackson, vanaf de allereerste aflevering zit je op het puntje van je stoel!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Julia Goldani Telles, Maura Tierney, Jadon Sand, Leya Catlett, Dominic West, Joshua Jackson, Jake Siciliano en Ruth Wilson
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen The Affair:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van The Affair. Noah raakt verstrengeld in een buitenechtelijke relatie met Alison, een serveerster bij een lokaal restaurant. Hoe heet dit restaurant?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
511
511
05x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Affair