Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Zevende seizoen zal de laatste zijn van The Closer

Zevende seizoen zal de laatste zijn van The Closer

TNT heeft afgelopen weekend bekend gemaakt dat de langlopende misdaad drama The Closer stop na aankomende zevende seizoen. Het zevende seizoen zal 15 afleveringen bevatten en zal vanaf juni 2011 te zien zijn bij de zender.

"Ik kan niet bevatten hoe moeilijk het zal zijn om afscheid te nemen van de serie. Ik zal James Duff en alle andere getalenteerde mensen altijd dankbaar blijven voor hun werk, ze zullen voor altijd in mijn hart blijven. Ook wil ik TNT, Warner Bros televisie en natuurlijk de fans bedanken voor al hun steun in de afgelopen zeven jaar" alsdus Kyra Sedgwick, maker van de serie.

The Closer is samen met Rizzoli & Isles een van de best bekeken kabeltelevisie series. De serie haalt gemiddeld meer dan 8 miljoen kijkers maar er kijken vooral oudere mensen naar de serie. Er kijken in de categorie 18-49 jaar maar 1 miljoen mensen naar de serie en dat is te weinig. Doordat er nog 15 afleveringen bij zullen komen zal de serie over de 100 afleveringen heen gaan, in totaal zal de serie 103 afleveringen bevatten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten