Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Javicia Leslie te zien in laatste seizoen The Flash (2014)

Javicia Leslie te zien in laatste seizoen The Flash (2014)

Javicia Leslie verlaat het Arrow-verse nog niet. De Batwoman-actrice doet mee aan het laatste seizoen van The Flash (2014) op The CW.
Javicia Leslie (foto), die twee seizoenen de rol van Batwoman in de gelijknamige DC-serie speelde, komt naar The Flash (2014). Er zijn geen details vrijgegeven over haar rol of hoeveel afleveringen van het seizoen waarin ze zal verschijnen. Het is dus nog even afwachten of Leslie ook daadwerkelijk te zien zal zijn als Ryan Wilder alias Batwoman. De serie Batwoman werd eerder dit jaar na drie seizoenen door The CW geannuleerd.



Het debuutseizoen van de superheldenserie The Flash was in 2014, nadat hij eerst in twee afleveringen van Arrow werd geïntroduceerd. De serie draait om Barry Allen (Grant Gustin), een politiewetenschapper die bovenmenselijke snelheid krijgt nadat hij door de bliksem is getroffen en overgoten met chemicaliën. De cast van het negende seizoen bestaat behalve uit Gustin (90210) ook uit Candice Patton (The Game (2013)), Danielle Panabaker (Shark (2006)), Kayla Compton (Mistresses (US)) en Brandon McKnight (Most Dangerous Game). Voormalig vast gezicht Jesse L. Martin (Law & Order) zal ook in dit laatste seizoen te zien zijn, maar nu in een terugkerende rol.

Het is ook bekend gemaakt dat Jon Cor (Shadowhunters) zal blijven voor het negende seizoen. Na twee seizoenen in een terugkerende rol als Mark Blaine, ook bekend als Chillblaine, is de acteur gepromoveerd tot een vaste rol in The CW-serie. Het personage is een voormalige cryogenist en crimineel die een liefdesbelang wordt van Frost (Panabaker). Het laatste seizoen van The Flash (2014) volgt zijn reis om een held te worden.

Een startdatum voor het finale-seizoen van The Flash (2014) is nog niet aangekondigd. Er zijn slechts dertien afleveringen gepland voor het komende laatste seizoen.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten