Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie oude bekenden terug in laatste seizoen The Flash (2014)

Drie oude bekenden terug in laatste seizoen The Flash (2014)

Enkele bekende personages keren terug naar The Flash (2014) voor het negende en laatste seizoen.
David Ramsey (John Diggle aka Spartan), Keiynan Lonsdale (Wally West/Kid Flash) en Sendhil Ramamurthy (Ramsey Rosso/Bloodwork) zullen een gastrol spelen in een aflevering van het komende seizoen.

Ramsey, als John Diggle aka Spartan, is verschenen in een totaal van tien afleveringen van The Flash (2014), te beginnen in het eerste seizoen.

"Als een van de Arrowverse-personages uit het verleden die hielp om alles te beginnen, heeft John Diggle een speciaal plekje in ons hart, en in dat van de fans", zegt uitvoerend producent Eric Wallace. "Plus, de indrukwekkende aanwezigheid en toewijding aan uitmuntendheid die acteur/regisseur David Ramsey elke keer op het scherm brengt is echt inspirerend. Dus, natuurlijk was het een no-brainer om Diggle bij Team Flash te hebben in ons laatste seizoen! Bereid je dus voor op een emotionele reünie als John Diggle aka Spartan nog één keer samen met Team Flash Central City helpt beschermen."

The Flash (2014)

Lonsdale, als Wally West aka Kid Flash, was te zien in 45 afleveringen, waarbij hij in seizoen twee en drie deelnam als vast castlid, in seizoen vier terugkeerde in een terugkerende rol en in het vijfde seizoen een gastrol speelde.

"We zijn zo blij om de ongelooflijk getalenteerde Keiynan Lonsdale te herenigen in het laatste seizoen van The Flash. Want Kid Flash is niet zomaar een speedster, hij is een geliefd onderdeel van onze Team Flash-familie", aldus Wallace. "Dus zodra we wisten dat hij terug zou komen, hebben we ons voorgenomen om een speciaal en oprecht verhaal voor zijn terugkeer te creëren. Het resultaat is een briljante prestatie van Keiynan die een kant van Wally West laat zien die je nog nooit eerder hebt gezien."

Ramamurthy, als Ramsey Rosso/Bloodwork, verscheen in negen afleveringen in seizoen zes.

"Sinds Sendhil zo'n briljant en onvergetelijk optreden gaf als de gemartelde Ramsey Rosso in het zesde seizoen, hebben we gezocht naar een manier om hem terug te brengen," zei Wallace. "We wisten ook dat we Ramsey een rol wilden laten spelen in de laatste race van Flash. Gelukkig kwam alles samen en nu zal de terugkeer van de schurk Bloodwork een van de wildste en meest emotionele avonturen van de Flash tot nu toe in gang zetten."

The Flash (2014), gebaseerd op de personages van DC, is van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producenten Greg Berlanti (Superman & Lois), Eric Wallace (Teen Wolf) en Sarah Schechter (The Flight Attendant), Sam Chalsen (Sleepy Hollow), en Jonathan Butler (Bella and the Bulldogs).

Het laatste seizoen van The Flash (2014) start op woensdag 8 februari bij The CW.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
5 januari 2023, 17:19
Als ik dit soort ronkende persberichten lees, moet ik altijd een beetje lachen. Die mensen proberen elkaar altijd te overtreffen in het aantal bijvoeglijke naamwoorden waarmee ze maar proberen uit te leggen hoe bijzonder het allemaal wel niet is.
Maar door dit soort persberichten neemt de waarde van woorden als "briljant", "ongelooflijk getalenteerd" en "uitmuntendheid" snel in waarde af. Iedereen is altijd briljant, getalenteerd en uitmuntend tot de kijkcijfers tegenvallen. Dan mogen ze elders briljant, getalenteerd en uitmuntend zijn.
Ik ben wat allergisch voor dit soort hypende, bla bla perspraat...

Maar... wel mooi dat ze deze serie in elk geval netjes willen laten eindigen. Want dat is wat ik hier uit haal.
1
Log in om een reactie achter te laten