Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stephen Amell keert terug als Green Arrow in laatste seizoen The Flash (2014)

Stephen Amell keert terug als Green Arrow in laatste seizoen The Flash (2014)

Oliver Queen zal nog één keer samenwerken met Barry Allen in het negende en laatste seizoen van The Flash (2014).
Grant Gustin's Barry Allen werd oorspronkelijk geïntroduceerd in Arrow, de serie die de CW's Arrowverse lanceerde, voordat hij in zijn eigen serie The Flash (2014) speelde. The CW heeft nu aangekondigd dat Stephen Amell, die de hoofdrol speelde in Arrow als Queen en op zijn beurt ook te zien was in spinoff-serie The Flash (2014), terugkeert in deze serie als gastacteur.



Amell (foto) keert terug naast de eerder aangekondigde David Ramsey (John Diggle aka Spartan), Keiynan Lonsdale (Wally West/Kid Flash) en Sendhil Ramamurthy (Ramsey Rosso/Bloodwork).

"Zodra ons laatste seizoen werd aangekondigd, wisten we dat we Stephen terug wilden laten komen om zijn iconische rol als Oliver Queen te hernemen," aldus uitvoerend producent Eric Wallace. "Het was tenslotte Oliver die Barry Allen (gespeeld door Grant Gustin) oorspronkelijk op zijn heldenpad lanceerde. Daarom vond iedereen binnen Team Flash het zo belangrijk om een full-circle moment te creëren met Oliver's terugkeer in het laatste seizoen van The Flash. Het resultaat is een episch-emotionele aflevering waarvan we hopen dat Arrowverse-fans zullen genieten. Het is allemaal om iedereen te bedanken voor het kijken en steunen van onze serie gedurende negen prachtige jaren. We kunnen absoluut niet wachten om Grant en Stephen weer samen de wereld te zien redden. En ja, er zullen sensatie, rillingen en tranen zijn."

Amell verscheen in acht afleveringen van The Flash (2014) als Oliver Queen.

The Flash (2014), gebaseerd op de personages van DC, is van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producenten Greg Berlanti (Superman & Lois), Eric Wallace (Teen Wolf) en Sarah Schechter (The Flight Attendant), Sam Chalsen (Sleepy Hollow), en Jonathan Butler (Bella and the Bulldogs).
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DrDoggystyle
7 januari 2023, 23:52
Mijn vriendin is blij dat Stephen Amell er weer zal zijn als Oliver Queen. Toen hij zijn workout oefeningen deed in de serie Arrow (met die staaf zo steeds hoger in tredes gaan) gleed zij van de bank af hahaha
2
Log in om een reactie achter te laten