Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Bekende gezichten terug in negende en laatste seizoen The Flash (2014)

Er zullen een paar bekende gezichten te zien zijn in seizoen negen van The Flash (2014). Rick Cosnett, Matt Letscher en Jessica Parker Kennedy keren alledrie terug voor het laatste seizoen.

Cosnett was een van de oorspronkelijke castleden en speelde CCPD-detective Eddie Thawne voordat hij in de finale van het eerste seizoen ten onder ging. Hij keerde terug om zijn rol in seizoen twee, drie en acht te hernemen.

"We zijn zo blij dat Rick ons weer vergezelt bij het samenstellen van onze laatste reeks emotionele en spannende afleveringen," zei uitvoerend producent Eric Wallace. Het is vooral geweldig omdat Rick een integraal onderdeel was van het eerste seizoen van de serie. Dat hij terugkeert om ons te helpen onze ongelooflijke negenjarige reeks af te sluiten was meer dan een voorrecht. Het was een no-brainer."

Letscher had een terugkerende rol als meerdere verschillende versies van Eobard Thawne en de Reverse-Flash, in de eerste drie seizoenen en seizoen zeven en acht.

"Dat de ongelooflijk genadige en getalenteerde Matt Letscher terugkeerde voor ons laatste seizoen was iets wat we niet konden weerstaan," zei Wallace. "Dus creëerden we een heel speciaal verhaal voor hem, één dat we al een tijdje wilden vertellen, maar tot nu toe niet konden. Het resultaat is een wilde en bitterzoete aflevering waarvan we hopen dat fans - zowel oude als nieuwe - ervan zullen houden."



Kennedy werd voor het eerst geïntroduceerd in de Arrow-verse in de 'Crisis on Earth-X'-crossover met afleveringen van Supergirl, Arrow, The Flash (2014) en DC's Legends of Tomorrow. Later werd onthuld dat ze de dochter van Barry (Grant Gustin) en Iris (Candice Patton) uit de toekomst was. Ze was te zien in 33 afleveringen in The Flash, het meest recent in het achtste seizoen.

"The Flash (2014) is altijd een serie geweest over het belang van familie. Dus om de ongelooflijke Jessica Parker Kennedy terug te hebben als fan-favoriete speedster XS was altijd in de kaarten," zei Wallace. "Als dochter van Barry en Iris heeft Jessica al een onvergetelijk stempel gedrukt op de geschiedenis van onze serie. En met haar nieuwste avontuur in seizoen negen brengt Jessica haar ongelooflijke vertolking van Nora West-Allen naar nog grotere hoogten op een manier die het publiek nog nooit eerder heeft gezien."

Het laatste seizoen van The Flash gaat woensdag 8 februari in première op The CW.
Video on youtube
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
06 feb 2023 10:08 - 06 feb 2023 10:09
Nog niets bekend over een eventuele terugkeer van Carlos Valdes? Was echt één van de dragers van de serie. Sinds zijn vertrek is het al een stuk minder leuk!

Dat Jessica Parker Kennedy "al" 38 jaar is zou je ook niet zeggen!
Reageer
The Flash (2014)