Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Geen achtste seizoen voor Good Witch

Hallmark Channel maakte bekend dat Good Witch zal eindigen na het huidige zevende seizoen. De seriefinale zal op 25 juli worden uitgezonden.

"Good Witch betovert al meer dan tien jaar kijkers met acht originele films, naast de serie van zeven seizoenen", zegt Randy Pope, SVP, programmering en ontwikkeling Hallmark Channel. "We danken onze hoofdpersonen wiens chemie en talent Good Witch zo'n geliefde en uniek speciale kijkervaring hebben gemaakt: Catherine Bell, die de onnavolgbare Cassie Nightingale dertien jaar lang tot leven heeft gebracht, en James Denton, die als Dr. Sam Radford veel charme en humor heeft toegevoegd aan de serie. We betuigen ook onze dankbaarheid en dank aan de hele cast en crew voor hun toewijding en harde werk.”


Catherine Bell (R) en James Denton (L)

Een vertegenwoordiger van Hallmark Channel vertelde dat er echter geen onmiddellijke plannen zijn voor een nieuwe Good Witch tv-film: "Onder andere Catherine Bell, James Denton en Katherine Barrell zijn leden van de Hallmark Channel-familie en we zijn in gesprek over toekomstige projecten.” Naast Bell en Denton spelen ook Sarah Power, Catherine Disher, Kylee Evans, Katherine Barrell, Marc Bendavid en Scott Cavalheiro een rol in Good Witch.

In de finale van de serie The Wedding maken de neven en nichten van Merriwick zich klaar om het hoofd te bieden aan de mysterieuze kracht die hun familie-erfgoed in gevaar brengt terwijl er veranderingen op stapel staan ​​voor anderen. De laatste aflevering wordt uitgezonden op zondag 25 juli om 21.00 uur op Hallmark Channel.

Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
07x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Good Witch