Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Last Ship, Falling Skies en Major Crimes vernieuwd

Net wanneer je denkt dat je tenonder gaat op het laatste schip, blijkt dat laatste schip dan toch niet de laatste te zijn. Verbaasde lezers vragen zich waarschijnlijk direct af waarom het dan The Last Ship wordt genoemd. Hoe is dat mogelijk? Hoe kan dit? Nou... dat laatste schip is vernieuwd door TNT.

In de zomer van 2015 kunnen wij ons opmaken voor het tweede seizoen. Dat is (op basis van de kijkcijfers) geheel terecht, want The Last Ship is er mede voor verantwoordelijk dat TNT deze zomer de nummer één standaard kabelzender van Amerika is. In 2015 zijn er dertien afleveringen voor nodig om te bepalen wat er gebeurt met The Last Ship. Komt haar laatste adem dan dichtbij? We wachten het met spanning af.

TNT maakte ook bekend dat The Closer spinoff Major Crimes eveneens is vernieuwd en de serie krijgt een vijftien afleveringen tellende vierde seizoen. Falling Skies mag dan weer van TNT terugkomen voor een laatste seizoen, het vijfde, van tien afleveringen. Ster Noah Wyle heeft dus binnenkort genoeg tijd om te figureren in de televisieversie van The Librarian.
Vorige aflevering
Commitment
Commitment
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
20 jul 2014 15:45 -
Hoewel ik fan ben van Noah Wile, kom ik niet verde met Falling Skies dan begin van de derde seizoen. The Last Ship nog niet gezien, alleen gehoord dat die niet zo geweldig is... Tja, wij moeten maar doen met wat gemiddelde Amerikaan goed vindt...
Reageer
avatar_JanWillemK
20 jul 2014 16:48 -
Jammer van Falling Skies. Natuurlijk wel super dat ze er een einde aan geven i.p.v. zomaar te beëindigen.
De serie is één van mijn favoriete zomer series.
Reageer
avatar_KoNijn
21 jul 2014 09:26 -
laatste seizoen voor Falling Skies, is wel jammer. maar misschien is het wel goed dat een serie niet zo uitgewrongen wordt zodat de serie niet eindigt als een verlos-me-van-deze-serie ....
Reageer
avatar_winthoos
27 jul 2014 09:32 -
The Last Ship mogen ze wat mij betreft direct in de prullenmand gooien. Wat een rare serie. Na een paar afleveringen ben ik er mee gestopt. Het boeide mij totaal niet.
Reageer
avatar_anonymous
04 nov 2014 20:57 -
Net hele seizoen gekeken van de last ship. Ik vond hem super. Kom maar op met seizoen 2!!!
Reageer
avatar_serge2609
08 nov 2014 20:35 -
Net de laatste aflevering van Last ship gekeken. Very nice. Laat seizoen 2 maar komen. :)
Reageer
The Last Ship