Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van The Leftovers

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Leftovers. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Leftovers
In het tweede seizoen was er een verfrissende wisseling van locatie en een compleet nieuwe openingsgeneriek. Het verhaal gaat verder, maar introduceert nieuwe plotpunten en karakters die de wereld van The Leftovers verrijken. Seizoen drie begint 3 jaar na de gebeurtenissen die vijftig leden van de sekte “Guilty Remnant” tot de dood geleid heeft in onduidelijke omstandigheden. Kevin en Nora zien er gelukkig uit, maar alles is niet zoals het blijkt. Plotseling zijn 140 miljoen mensen van de aardbodem verdwenen. De reden voor dit Plotse Vertrek is onbekend, en ook weet niemand of de Vertrokkenen ooit weer terug zullen komen. The Leftovers volgt de mensen die achterbleven en laat zien hoe die gebeurtenis van 14 oktober hun leven veranderde. In het derde seizoen komen de gezinnen Garvey en Murphy samen in hun wanhopige zoektocht naar een verklaring voor het onverklaarbare. Wat wel duidelijk is, is dat er iets groots staat te gebeuren, als een soort afsluiting van het Plotse Vertrek dat jaren eerder hun wereld drastisch veranderde. Zal het derde seizoen weer de voorgaande afleveringen kunnen overtreffen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Carrie Coon, Justin Theroux, Chris Zylka en Liv Tyler
Taal: Engelse
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 oktober 2017
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van The Leftovers:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van The Leftovers. Welk karakter heeft in het boek een kortgeschoren hoofd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Book of Nora
The Book of Nora
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
11 okt 2017 17:19 -
Uitstekende serie, echt een aanrader!
Reageer
The Leftovers