Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Librarians te zien bij Syfy

Op 8 december gaat The Librarians (2014) in première bij TNT, nog geen 24 uur later gaat de serie ook in première bij Syfy. Vanaf 9 december 21.00 uur zal Syfy de avonturenserie, met Noah Wyle (ER), iedere dinsdag gaan uitzenden. Het eerste seizoen van The Librarians (2014) heeft tien afleveringen.

Naast hoofdrolspeler Noah Wyle, die ook de hoofdrol speelde in de film trilogie The Librarian uit 2004, 2006 en 2008, zal de Nederlandse Rebecca Romijn (King & Maxwell) de rol van Eva Baird spelen. Romijn krijgt gezelschap van Christian Kane (Leverage), Lindy Booth (Relic Hunter) en John Kim (Neighbours) als beschermers van de mystieke schatten van de wereld met Emmy winnaar John Larroquette (Deception) die de rol van terughoudende bewaarder speelt. Emmy winnaars Bob Newhart (Newhart) en Jane Curtin (Unforgettable) spelen wederom hun karakters uit de filmtrilogie. Matt Frewer (Falling Skies) vervult een terugkerende rol.

The Librarians (2014) gaat over boekenwurm en bibliothecaris Flynn Carsen (Wyle). Als bibliothecaris heeft hij zijn uitzonderlijke kennis meermaals ingezet om de wereld te redden van ongelooflijk kwaad. Om hem bij zijn taken te ondersteunen heeft Carsen vier mensen aangenomen, Eve Baird, een zeer behendig antiterrorisme agent die de groep te allen tijde moet beschermen; Jake Stone (Kane), een oliearbeider uit Oklahoma met een IQ van 190 en een ongelooflijke kennis van kunstgeschiedenis; Cassandra (Booth), een aparte, jonge vrouw met een uitzonderlijke gave voor gehoor- en gevoelshallucinaties, die met het geheugen verbonden zijn; en Ezekiel Jones (Kim), een meester in nieuwe technologieën en specialist op het gebied van klassieke misdaden. Samen moeten ze het opnemen tegen de vele tegenstanders, die worden aangevoerd door de Serpent Brotherhood, een eeuwenoude cult die wordt geleid door de mysterieuze onsterfelijke Dulaque (Frewer).

Het verhaal achter de Librarians (2014); het is een eeuwenoude organisatie, die schuilgaat achter de Metropolitan Public Library in New York en zich richt op het beschermen van een onwetende wereld voor de geheime, magische realiteit waarmee het wordt omgeven. Deze interessante groep karakters lossen onmogelijke mysteries op, vechten tegen bovennatuurlijke bedreigingen en leggen krachtige artefacten van over de hele wereld bloot. Enkele van de artefacten die zich bevinden in de bibliotheek zijn de Ark of the Covenant, de Spear of Destiny, de Judas Chalice en Excalibur. Alleen een persoon met bijzondere vaardigheden kan verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en beschermen van deze artefacten en, het allerbelangrijkste, ervoor zorgen dat ze niet in de verkeerde handen vallen.

Verheug jij je op de serie The Librarians (2014) en heb je de films al gezien?

Rebecca Romijn
Vorige aflevering
And the Echoes of Memory
And the Echoes of Memory
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Stefanie912
22 okt 2014 19:05 -
ben zeer benieuwd!
Reageer
avatar_anonymous
21 maa 2015 19:22 -
wanneer komt de herhaling? Ik heb de reeks gemist.
Reageer
avatar_anonymous
24 maa 2015 18:53
Hoi Chantal,
Op vr 3 april zendt Syfy in NL afl. 1-4 uit van 21.00-1.00u.
Di 7 apr wordt het herhaald van 22.00-1.50u.
Deze zender zit niet in het basispakket van je TV provider.
Hiervoor zul je een extra zenderpakket moeten bestellen.
Bij ITV van Telfort bv. zit het in het Pluspakket voor €10 p/m extra.
De resterende afleveringen worden 1 en 2 weken later uitgezonden van 21.00-0.00u, 3 afl. per dag dus. Deze worden op di 23.00u. herhaald.
Reageer
avatar_anonymous
23 sep 2015 15:10 -
Iemand een idee wanneer deze reeks op dvd uit komt? Duitsland en Frankrijk hebben hun versie al, zie ik.
Reageer
The Librarians (2014)