Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS wijst The Millers de deur

CBS wijst The Millers de deur

Mr. Cancellation is weer op bezoek geweest. CBS heeft namelijk afscheid genomen van The Millers. Na maar vier afleveringen in haar nieuwe seizoen trekt de zender de stekker eruit. Dat is toch vrij verrassend. De tweedejaars serie zal nog een aflevering opnemen voordat de productie gestopt wordt. Er wordt aankomende maandag, 17 november, nog een aflevering uitgezonden. Die aflevering heet, vrij toepasselijk, 'Digging Up Bones'. Het is nog onduidelijk wat er zal gebeuren met de overige opgenomen afleveringen, maar CBS zal, hoogstwaarschijnlijk, de serie van de programmering halen.

Vorig seizoen deed The Millers het nog goed. Hoewel, toen had de serie The Big Bang Theory als lead-in. Zonder die serie is The Millers aan het worstelen op de maandag. De serie doet nieuwkomer Scorpion geen goed als lead-in. De kijkcijfers van laatstgenoemde zijn naar beneden gegaan sinds The Millers ervoor werd geprogrammeerd.

CBS zal nu, waarschijnlijk, Mike & Molly van stal halen. De zender kan nog originele afleveringen van The Millers gaan uitzenden of herhalingen van The Big Bang Theory. In januari zou Mom de plaats innemen van The Millers. Mike & Molly zal, vermoedelijk, terecht komen op de maandag of donderdag.

Ondanks de toevoeging van Sean Hayes aan het nieuwe seizoen, moest The Millers het doen met tegenslag. CBS verhuisde de serie naar de maandag. Oorspronkelijk zou de serie na The Big Bang Theory worden uitgezonden. The Millers vond nooit haar ritme op de maandag. Met 2 Broke Girls als lead-in deed The Millers het nog minder dan haar voorganger op dat tijdstip, Friends with Better Lives.

CBS heeft ook nog het lot van The McCarthys in haar handen. The McCarthys worstelt al vanaf de première. Er zijn onlangs wel twee extra scripts besteld, maar dat is geen garantie dat de serie niet gecanceld wordt. De demografiecijfers van de laatste aflevering zijn niet bemoedigend. The McCarthys is, hoogstwaarschijnlijk, een lopende dode.

Het is een slechte tijd voor komedies op de broadcastzenders. Bad Judge, A to Z, Selfie en Manhattan Love Story vertoeven al op het televisiekerkhof. Mulaney's aantal afleveringen werd gereduceerd. Het is dus wachten wanneer 'hij die graag cancelt' weer toeslaat.

Treurt er iemand om het afscheid van The Millers? Of overheerst de blijdschap dat The Americans nu (misschien) weer een plekje kan creëren voor Martindale?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
17 november 2014, 13:23
Ik kijk de serie The Millers zelf niet maar ben wel erg blij dat Margo Martindale nu meer tijd over heeft en hoop dan ook dat zij meer te zien zal zijn in The Americans!
0
JessicaD
17 november 2014, 14:59
Ik vond The Millers stiekem wel leuk :p
0
Log in om een reactie achter te laten