Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Musketeers komen terug voor meer

The Musketeers komen terug voor meer

BBC One heeft een tweede seizoen besteld van de drama serie The Musketeers. De moderne en frisse kijk op het klassieke boek De Drie Musketiers van Alexander Dumas had een uitstekende première. Aflevering één had 9,3 miljoen kijkers en dat maakt de première van The Musketeers de beste drama serie première voor BBC One sinds Call the Midwife. The Musketeers is een succesvolle aanvulling voor BBC One, de eerste drie afleveringen hadden een gemiddelde van 6,3 miljoen kijkers.

The Musketeers speelt zich af in het Parijs van de zeventiende eeuw. In die tijd was wet en handhaving meer een idee dan werkelijkheid. De serie volgt de lijfwachten van koning Louis XIII, maar ze zijn veel meer dan alleen lijfwachten. The Musketeers staan voor gerechtigheid, moed en eer en uiteraard voor de liefde en spanning van dat alles. In de eerste tien afleveringen van seizoen één zien wij Luke Pasqualino (Skins) als D’Artagnan, en natuurlijk de drie musketiers zelf; Athos (Tom Burke, Great Expectations), Aramis (Santiago Cabrera, Merlin) en Porthos (Howard Charles, Royal Shakespeare Company). Met zijn vieren zijn ze een sterk team en uitstekend getrainde soldaten en alle vier zullen zij terugkeren in het tweede seizoen.

The Musketeers wordt op zondagavond om negen uur uitgezonden. En er zijn nog zeven aflevering in seizoen één te gaan van de spannende serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
3 januari 2015, 08:21
Seizoen 2 zonder Capaldi...jammer
0
Log in om een reactie achter te laten