Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Domhnall Gleeson en Sabrina Impacciatore gecast in potentiële The Office spin-off

Domhnall Gleeson en Sabrina Impacciatore gecast in potentiële The Office spin-off

De potentiële nieuwe comedyserie van Greg Daniels en Michael Koman in het universum van The Office heeft zijn eerste twee acteurs vastgelegd.
Domhnall Gleeson (foto onder, rechts) en Sabrina Impacciatore (foto onder, links), zullen uitmaken van een ensemble, vertellen bronnen dicht bij de productie. Details over hun rollen zijn nog niet bekend.

The Office-studio Universal Television weigerde commentaar te geven, behalve te bevestigen dat het project in ontwikkeling blijft.

15236 Sabrina Impacciatore en Domhnall Gleeson

Zoals in januari werd onthuld, heeft Daniels een ontwikkelingsruimte geopend om ideeën te onderzoeken voor een vervolgserie op het Emmy-winnende The Office. De nieuwe serie, die geen reboot is, speelt zich naar verluidt af in een nieuw kantoor met nieuwe personages, maar leeft binnen dezelfde wereld als de door Steve Carell geleide mockumentary-serie die werknemers volgt in de Scranton, Pennsylvania, vestiging van de fictieve Dunder Mifflin Paper Company.

Daniels heeft aangegeven dat een nieuwe versie van The Office een crew zou kunnen volgen die een documentaire maakt over een ander onderwerp.

Vorige maand bevestigden we dat Komans rol, mocht de serie doorgaan, die van co-bedenker naast Daniels zou zijn.

Impacciatore is bekend van haar rol als hotelmanager Valentina in het tweede seizoen van HBO's The White Lotus, waarvoor ze een Emmy-nominatie kreeg voor Outstanding Supporting Actress In a Drama Series en deelde in de SAG Award die de cast won voor Best Drama Series Ensemble. Binnenkort is te zien in een gastrol in het aankomende tweede seizoen van de Italiaanstalige adaptatie van de Franse hitserie Dix pour cent voor Sky.

Gleeson heeft recentelijk nauw samengewerkt met twee van de acteurs van de originele NBC-serie, wat mogelijk een voorbode is van zijn betrokkenheid bij The Office. Hij speelde tegenover Steve Carell in de gelimiteerde FX-serie The Patient, waarvoor hij een Golden Globe en een Critics Choice Award nominatie kreeg.

Gleeson speelt momenteel in de gelimiteerde serie Alice & Jack tegenover Andrea Riseborough, die hij ook heeft geproduceerd, voor Channel 4/PBS Masterpiece. Hij speelde onlangs ook mee in David Mandel's HBO gelimiteerde serie The White House Plumbers, waarin hij John Dean speelde tegenover Woody Harrelson en Justin Theroux.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten