Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sopranos prequel-film heet Newark

Sopranos prequel-film heet Newark

Het is officieel! De aankomende Sopranos prequel-film van David Chase heeft een titel en een premièredatum gekregen, zo meldt Deadline.
De film gaat Newark heten en speelt zich af in het tijdperk van de Newark-rellen in New Jersey in de jaren 60, toen Afro-Amerikanen en Italiaanse Amerikanen elkaar in de stad bestreden. Die botsing werd dodelijk toen gangsters van diverse groepen zich ermee gingen bemoeien. De cast bestaat uit Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Ray Liotta, Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, John Magaro en Michael Gandolfini.

Michael Gandolfini is de zoon van de in 2013 overleden acteur James Gandolfini, en hij speelt in de film een jongere versie van zijn vaders personage Tony Soprano. Mogelijk krijgen ook andere acteurs uit The Sopranos een rol.


Michael Gandolfini

Newark staat gepland om op 25 september 2020 in de bioscopen in de Verenigde Staten te verschijnen. De televisieserie The Sopranos is een misdaadserie van HBO, die al in januari 1999 van start ging. Het zesde en laatste seizoen werd in 2007 afgesloten. Daarmee verschijnt de film ongeveer dertien jaar na de laatste tv-uitzending van de beroemde serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten