Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspeelster verlaat The Vampire Diaries

Nina Dobrev heeft via Instagram laten weten dat zij niet zal terugkeren in het zevende seizoen van The Vampire Diaries. Het huidige zesde seizoen zal de laatste zijn voor Elena.

Onderstaand het bericht dat Dobrev schreef op Instagram:
“Ik heb net een prachtig weekeinde doorgebracht op Lake Lanier in Georgia met mijn eigen TVD familie, de cast en crew van The Vampire Diaries. Ik wil de eerste zijn om jullie te vertellen dat het niet zomaar een vakantiefeestje was, het was een afscheidsfeestje”, aldus Dobrev. “Ik heb altijd geweten dat het verhaal van Elena niet langer zou zijn dan zes seizoenen. En in die zes seizoenen heb ik een reis van mijn leven gehad. Ik was een mens, een vampier, een dubbelganger, een krankzinnige onsterfelijke, een dubbelganger die zich voordeed als mens en een mens die zich voordeed als dubbelganger. Ik ben ontvoerd, vermoord, opgestaan uit de dood, gemarteld, vervloekt, mijn lichaam was gestolen, ik was dood en een ondode en er komt nog veel meer voor de seizoensfinale in mei. Elena is verliefd geworden, niet één maar twee keer, met twee epische soulmates. En ikzelf heb voor altijd beste vrienden gemaakt en heb mijn familie uitgebreid waar ik voor altijd van houden zal.”

Wat denk jij, is Elena onmisbaar in The Vampire Diaries of is het goed dat ze weg gaat?

Nina Dobrev
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (20)

avatar_K2014
07 apr 2015 09:52 -
Onmisbaar!!!!!!
Reageer
avatar_JanWillemK
07 apr 2015 10:11 -
Onmisbaar? Je zou haast denken van wel maar ik denk dat ze met een goede oplossing zullen komen. Kijk bijvoorbeeld naar dit seizoen waar je al stukken minder van Elena ziet, dit betekent dat ze wel zonder haar kunnen.
Ik heb al wat andere reacties gelezen en er word veel over gesproken dat dat de serie vaak op Elena terugvalt wanneer ze een dood punt bereiken in het verhaal en wat afleveringen moeten vullen. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan oppakken wanneer zij er niet meer is.

Als zou de serie bijvoorbeeld Damon of Stefan zou kwijtraken dan zou het een heel ander verhaal zijn.
We zullen het zien, ik denk persoonlijk dat het voor de kijkcijfers niet veel zal uitmaken. Mensen houden van dit genre, of Nina Dobrev er nog in speelt of niet.

Mocht je de Originals volgens dan weet je dat er eventueel nog een alternatief is in de vorm van de zogeheten 'body jump', maar dat lijkt me erg vergezocht :P
Reageer
avatar_K2014
07 apr 2015 23:40
Ja daar heb je zeker een punt. Het is maar net wat ze ermee gaan doen.
Ja ik kijk de Originals, body jump zou kunnen maar hoop het zelf niet. Ga dan misschien toch teveel verwachten van degene die Elena "overneemt".
Maar wel leuk dat iedereen er een andere kijk op heeft! Ben benieuwd!
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 11:15 -
onmisbaar
Ben heel benieuwd hoe ze dit gaan doen. Of ze toch nog een gedeelte van de boeken aan gaan houden of niet als afscheid voor Elena.
Reageer
avatar_Inna1989
07 apr 2015 12:28 -
Ik heb ook gelezen dat Michael Trevino (Tyler) ook The Vampire Diaries na 6 seizoenen zal verlaten.
Heel jammer dat Elene en Tyler eruit gaan.
Reageer
avatar_Inna1989
07 apr 2015 12:30
Heel jammer dat Elena en Tyler eruit gaan.
Reageer
avatar_Mandy1966
07 apr 2015 15:09
Hallo Inna,

Van Trevino is het nog slechts een gerucht, zodra het officieel is zullen we daar uiteraard over berichten ;-)
Reageer
avatar_Inna1989
07 apr 2015 12:29 -
Mandy,

Misschien kun je met deze site ook iets mee.
http://www.vampirediariesworld.org/nieuws/?paged=2
Daar komen ook regelmatig nieuws over The Originals & The Vampire Diaries.
Reageer
avatar_Mandy1966
07 apr 2015 15:08
Hoi Inna, hij staat in mijn favorieten, dank je wel ;-)
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 12:47 -
Ze is onmisbaar!! Je kan haar niet zomaar weg halen dankzij haar is het verhaal begonnen.
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 14:32 -
We dachten het bij Homeland ook, maar dat pakte ook goed uit. Ben benieuwd welke kant TVD nu op gaat. We hebben zo'n beetje alles gezien, van doppelgangers tot de terugkomst uit de dood van Bonnie, Elena heeft elk personage nu wel een gezicht gegeven. Ben benieuwd of na seizoen zeven er nog een TVD komt.
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 14:55 -
Caroline en Bonnie zijn inmiddels veel interessanter geworden, de koek is een beetje op voor de zuchtende Elena. Prima beslissing dus. ben wel benieuwd wele kant het nu opgaat met Damon, die kan toch eigenlijk niet zonder haar :)
Reageer
avatar_xAllishaaa
07 apr 2015 16:51 -
Ik denk persoonlijk dat The Vampire Diaries het niet gaat redden zonder Elena. De relatie tussen Damon en Elena ga ik missen, wat gaat hij in vredesnaam nu doen. Er zijn echter wel degelijk series die toch een goede oplossing hebben gevonden voor het weggaan van een personage en ik hoop met heel mijn hart dat dit ook hier gebeurt. Toch zal ik, zelfs als ze een goede oplossing vinden, Elena vreselijk missen. Elena is waar het uiteindelijk allemaal om draait en eigenlijk kan je haar niet uit de serie halen.
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 17:21 -
Geen probleem, ik was al een hele tijd uitgekeken op haar zieligheid en drama. Dit seizoen valt het me nog mee trouwens.
Reageer
avatar_anonymous
07 apr 2015 19:50 -
Voor iemand die TVD niet heeft gevolgd, is dit alsnog een interessant bericht. Al jaren is er op mening nieuwssite te lezen dat Nina Dobrev genomineerd zou moeten worden voor prijzen en dat zij het niveau van TVD ontstijgt. Ik ben benieuwd of die commentaren invloed hebben gehad op haar beslissing, of dat haar rol daadwerkelijk na zes seizoenen zou zijn uitgespeeld. Ik ben benieuwd naar de volgende seriekeuze van haar.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
07 apr 2015 21:11 -
Ik denk dat het zeker een gemis zal zijn! Maar niet onmisbaar. De laatste tijd had Elena geen echte verhaallijn meer en ik vind de show (ondanks dat ze weer van betere kwaliteit zijn, en ik nog steeds een vaste kijker ben) minder sinds de dood van Katherine. Ik ben benieuwd hoe ze verder gaan en zal met smacht wachten op de te komende afleveringen.
Reageer
avatar_anonymous
09 apr 2015 18:57 -
onmisbaar
Reageer
avatar_Brigitte
11 apr 2015 09:05 -
Het doet wel wat met mij. Heel raar.
Van 2009 tot en met 2015.
Maar zoals Nina Dobrev zelf ook zegt, ik denk dat er niet veel meer overblijft om te spelen voor Elena. Ze heeft vanalles nu wel meegemaakt. Toch vind ik het wel heel erg jammer, maar goed ik zal heel erg uitkijken naar welke serie ze de volgende keer in speelt.
(Toch hoop ik ook stiekem dat ze zich bedenkt en blijft.)
En dan denk ik:
''Hoe zal het dan verder gaan met TVD?''
''Wat gaat er allemaal gebeuren ZONDER Elena?''
''Wordt dit een liefdesverhaal tussen Stefan en Caroline, of gaat het nu om Bonnie?''
*but most of all:*
''Hoe zit het met Damon?''
Noujah, ik zie er heel erg naar uit om de finale van dit seizoen te zien.
En.. (ik) Je kan altijd nog de serie opnieuw en opnieuw gaan kijken, toch?

Maar goed voor Nina Dobrev, voor mij was/IS ze nog steeds één van de beste actrices.
Reageer
avatar_CarlaV
14 apr 2015 14:54 -
zonder Elena geen TVD. Dan klopt het gewoon niet. IK ga seizoen 7 echt wel kijken, maar met gemende gevoelens (gelukkig zit Ian er nog wel in)
Reageer
avatar_anonymous
18 apr 2015 14:43 -
zolang damon salvatore er maar in blijft !!!!
Reageer
The Vampire Diaries