Leuk?
8
1
Bekijk stemmen

The Walking Dead komt naar Nederland

FOX organiseert voor 100 fans een speciale The Walking Dead-event. Dit evenement zal in Amsterdam op 6 maart worden gehouden. FOX heeft beloofd dat grote namen uit The Walking Dead langs zullen komen, dus dit is misschien wel de kans om Rick (Andrew Lincoln), Daryl (Norman Redus), Michonne (Danai Gurira) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) te ontmoeten.

Maar 100 Nederlandse en Vlaamse fans mogen bij dit evenement aanwezig zijn en daarvan zal er een select groepje de acteurs ook daadwerkelijk ontmoeten. Ook zullen deze 100 gelukkige een sneak-peak krijgen van aflevering 12 van het zevende seizoen. Wil je daarbij zijn, moet je nog wel een paar vragen juist beantwoorden en dan hopen dat jou naam uit de hoge hoed komt. Klik hier om alles na te kunnen lezen. De eerste vraag zal niet al te lastig zijn voor de echte die-hard fan; Wat is het favoriete wapen van Daryl? Klik hier om de vraag na te lezen en antwoord te geven via de Facebookpagina van FOX.

Zou jij graag naar dit evenement toe willen?


Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
8
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
14 feb 2017 19:58 - 14 feb 2017 19:59
Leuk idee van ze, die meet en greet. Wel jammer dat de vragen altijd zo simpel moeten zijn. Je hoeft geen "die-hard" fan te zijn om dit soort simpele vragen te beantwoorden. En daarbij hoef je niet eens alle vragen goed te hebben om kans te maken voor een uitnodiging, één goed antwoord is al voldoende.

Een quiz met tientallen vragen waar je een maximaal aantal minuten aan mag besteden, zo filter je die die-hards er wel uit.
Reageer
The Walking Dead