Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Walking Dead en Fear The Walking Dead nieuws

The Walking Dead en Fear The Walking Dead nieuws

Hoewel de kijkcijfers terug aan het lopen zijn, is dat geen reden om de zombieserie The Walking Dead af te schrijven. Ook krijgt Fear The Walking Dead een startdatum van AMC.

AMC heeft aangekondigd dat The Walking Dead een negende seizoen krijgt. Het goede nieuws komt nog voordat de tweede helft van het achtste seizoen weer van start is gegaan. Hoewel de kijkcijfers tanende zijn, blijft de Apocalyptische zombieserie een van de beste gescripte series op de televisie. Op dit moment zijn de kijkcijfers gezakt tot ongeveer acht miljoen gemiddeld. Dat zijn dezelfde kijkcijfers die de serie ook had in seizoen twee.

In het negende seizoen zal Angela Kang het overnemen als showrunner van Scott M. Gimple, die de afgelopen vijf seizoenen aan het roer stond van The Walking Dead. Gimple verdwijnt niet uit het beeld bij de serie, hij krijgt de rol van Chief Content Officer bij zowel The Walking Dead als de spin-off Fear The Walking Dead. Het tweede deel van het achtste seizoen zal op 25 februari 2018 van start gaan bij AMC, op 1 april 2018 is de seizoensfinale van The Walking Dead. Het negende seizoen zal in het najaar van 2018 te zien zijn.

AMC heeft ook aangekondigd dat het vierde seizoen van Fear The Walking Dead op 15 april 2018 van start zal gaan. In dit vierde seizoen zal een acteur uit The Walking Dead een cross-over maken naar de spin-off. In welke aflevering de crossover te zien is, is nog niet bekendgemaakt. Maar wat wel bekend is gemaakt is dat Morgan (Lennie James) de overstap gaat maken.

Ga jij 15 april kijken naar Fear The Walking Dead?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

HereIsTom
18 januari 2018, 13:23
Ik moet nog beginnen met seizoen 8 omdat 7 tegenviel vraag ik me af of het nog de moeite waard is?
0
E71
18 januari 2018, 14:54
Ik persoonlijk zou dan verder kijken, als je er al 7 seizoenen op hebt zitten. En dat is ook precies wat ik nu doe. Ik vindt het inmiddels nog maar een matige serie, maar ik heb er teveel kijktijd in gestoken om er nu mee te stoppen. Ik moet en zal nu doorkijken tot het bittere eind. Gelukkig ben ik wel vroeg genoeg afgehaakt bij FTWD, want dat vind ik nog erger. Gelukkig gebeurd het me maar zelden dat ik tegen beter weten in een serie blijf doorkijken. Tot nu toe enkel Penoza en The Walking Dead. Maar ik hoop wel dat ze er nou eens een keertje een eind aan gaan breien.
1
JanWillemK
18 januari 2018, 15:02
Same here net zoals E71. Het is net wat je zelf wilt natuurlijk. Ik kijk de serie ook omdat ik er al zoveel tijd in heb gestoken dat ik het zonde vindt om nu te stoppen.. Maar ja, het 8e seizoen is nog slechter dan het 7e dus dit is wel een goede plek om te stoppen.
1
HereIsTom
18 januari 2018, 20:37
Dus 8 is nog slechter dan 7?
Dus dan is het zonde van de moeite om nog te gaan kijken!?
0
E71
18 januari 2018, 20:49
Persoonlijk vind ik seizoen 8 niet slechter dan 7, maar ook niet veel beter. Ik zou zeggen; probeer de eerste aflevering van seizoen 8. Als je dan weer een zelfde gevoel hebt als bij seizoen 7, dan kun je overwegen om niet verder te kijken.
0
HereIsTom
18 januari 2018, 21:05
Ja denk dat ik dat maar probeer, wantt er zijn nog zat andere goede series!
0
E71
18 januari 2018, 22:16
Haha, ja... Zoveel series, zo weinig tijd... Hoop dat je er uit komt ;-)
0
Log in om een reactie achter te laten