Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum en first-look foto's voor tweede seizoen van anthologieserie Them

Startdatum en first-look foto's voor tweede seizoen van anthologieserie Them

Them: The Scare komt binnenkort naar Prime Video en de streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van de horror-anthologieserie.
Alle acht afleveringen komen in april uit en in de hoofdrollen spelen Deborah Ayorinde, Pam Grier, Luke James, Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert.

Het eerste seizoen, getiteld Them: Covenant, werd uitgebracht in april 2021 en speelt zich af in 1953. Dit tweede deel speelt zich af in 1991 en volgt een detective die aan een moordzaak werkt.

14976 Them s2 foto 1

Prime Video onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Prime Video heeft vandaag first-look beelden vrijgegeven van de horror-anthologieserie Them: The Scare. Dit tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en gaat op donderdag 25 april van start in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Alle afleveringen zullen bij de release beschikbaar zijn.

Them speelt zich opnieuw af in Los Angeles. Het eerste deel, met de ondertitel Covenant, speelde zich af in Compton rond 1952, maar de tijdspanne wordt verplaatst naar 1991. Het verhaal draait om LAPD Homicide Detective Dawn Reeve, die een nieuwe zaak toegewezen krijgt: de gruwelijke moord op een pleegmoeder die zelfs de meest geharde rechercheurs aan het wankelen heeft gebracht. In een tumultueuze tijd in Los Angeles, met een stad op het randje van chaos, is Dawn vastbesloten om de moordenaar te stoppen. Maar terwijl ze dichter bij de waarheid komt, grijpt iets onheilspellends en kwaadaardigs haar en haar familie aan...

"Met Them: The Scare wilden we onze liefde voor horror combineren met een blik op de rijke geschiedenis en evolutie van Los Angeles," zegt bedenker, uitvoerend producent en showrunner Little Marvin. "Dit tweede seizoen is een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de jaren '90, een van de meest iconische decennia voor film, muziek en mode, vooral in Los Angeles. Ik ben ook enthousiast over onze geweldige cast: Deborah Ayorinde keert terug als een compleet nieuw personage, Luke James levert een onvergetelijke prestatie en de legendarische Pam Grier, die zoveel iconische en geliefde rollen op het scherm heeft gespeeld, maakt haar terugkeer naar horror.... We hadden ons geen onverschrokkener groep kunnen wensen om dit tweede deel te leiden.

De cast van de serie bestaat uit Deborah Ayorinde als Detective Dawn Reeve, Pam Grier als Athena, Grammy-genomineerde muzikant en acteur Luke James als Edmund Gaines. De cast wordt gecompleteerd door Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert.

Them: The Scare is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios. De bedenker van de serie, Little Marvin, is showrunner en uitvoerend producent samen met Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment en Steve Prinz."

Hieronder kun je meer first-look foto's van Them: The Scare bekijken.

14976 Them s2 foto2

14976 Them s2 foto 3

14976 Them s2 foto 4

14976 Them s2 foto 5

14976 Them s2 foto 6
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
15 maart 2024, 09:38
Ik ben wel een horrorfan, maar sla "Black Horror" (is echt een genre) meestal over. Het is vaak gewoon niet goed en ik voel me daar niet in gerepresenteerd.

Deze films en series doen het vaak heel erg goed bij critici zoals Candyman (de remake), Us en Lovecraft Country maar dat is omdat het politiek correct is om dit goed te vinden. Het publiek vindt vaak wat anders. Check Rotten Tomatoes maar. Daar zit vaak tientallen procenten verschil tussen de critics score en de publiek score. En Lovecraft Country werd niet voor niets al na één seizoen gecancelled.

Er zijn wel wat goede dingen gemaakt, hoor. De originele Candyman met Tony Todd was ok en Get Out van Jordan Peele was gewoon goed. Maar veel meer kan ik zo niet bedenken.
Grappig is dat sommige mensen ook Night of the Living Dead als Black Horror beschouwen omdat één van de hoofdrollen door een zwarte man werd gespeeld. Tja, dan kan je alles met een zwarte acteur wel "Black ...." noemen...
1
Log in om een reactie achter te laten