Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NBC geeft This Is Us extra afleveringen

Het is dan wel geen volledig seizoen van 22 afleveringen, maar achttien afleveringen is een teken van vertrouwen in de serie. De kans is dus heel groot dat de nieuwe dramaserie This Is Us binnenkort vernieuwd gaat worden met een tweede seizoen.

Uitvoerend producent Dan Fogelman zei: “We zijn heel opgewonden. Deze bestelling van een volledig seizoen van achttien afleveringen is precies wat we wilden en op gehoopt hadden. We hadden voorzichtig een eerste seizoen van achttien afleveringen uitgewerkt, en dit zorgt ervoor dat we door kunnen gaan met onze exacte aanvankelijke bedoeling. En om zo vroeg een order te krijgen van deze geweldige serie is een impuls van vertrouwen voor de complete cast en crew. Ik begin te klinken als een gebroken plaat maar ik wil Dana, Gary, Jonnie, Howard en mijn fantastische partners bij 20th {Century Fox} evenals Bob en Jen en alle fijne mensen bij NBC bedanken om mij en de serie absoluut recht te doen om door te gaan met de serie. Ik wil nog wel even doorgaan met spuien maar ik moet weer aan het werk.”

De dramaserie van de NBC This Is Us ging op 20 september in première en is een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt wiens paden elkaar kruisen en hun leven op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden zijn. Sommige van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren en nog veel meer dan iemand kan vermoeden. De ondertitel is ‘Soms wil het leven je nog wel eens verrassen.’

Hoop jij dat This Is Us wordt vernieuwd met een tweede seizoen?


(Achterste rij van links-rechts) Susan Kelechi Watson, Ron Cephas Jones, bedenkter/uitvoerend producent Dan Fogelman, uitvoerend producenten Glenn Ficarra en John Requa, Chris Sullivan (voorste rij van links-rechts) Sterling K. Brown, Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Chrissy Metz en Justin Hartley.
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_heplam
28 sep 2016 11:05 -
Hier ben ik dus al super blij mee, van mij mag deze serie nu al vernieuwd worden. Pilot was ijzersterk en wat ik net gelezen heb is de tweede aflevering ook weer een topper. Ga vanavond meteen kijken als ik thuis ben
Reageer
avatar_anonymous
28 sep 2016 11:10 -
This is Us is een serie waar ik al heel lang op wachtte. Wat een mooi verhaal, vol emotie menselijk, mooi, liefdevol. Van mij mag er een nieuw seizoen komen. Achttien afleveringen, wow, dan heb ik er nog zeventien te gaan :)
Reageer
avatar_RLS90
28 sep 2016 18:22 -
Deze staat op mijn lijstje. Ga er binnenkort mee beginnen!
Reageer
This Is Us