Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

This Is US seriefinale deels al gefilmd

Bedenker Dan Fogelman heeft onthuld dat hij precies weet hoe de NBC dramaserie This Is Us uiteindelijk gaat eindigen.

Fogelman vertelde aan Deadline: “We zijn al een flink eind vooruit. De schrijvers en ik zijn zo’n beetje bij het einde. We weten waar het gaat eindigen en we hebben een pad uitgestippeld voor elk seizoen van de serie. We hebben altijd al een plan gehad. We wilden niet vastlopen. We hebben de kinderen en de tijdlijnen, en we moesten een plan maken. Ik denk niet dat de serie, ondanks het succes dat het wel of niet heeft, langer blijft dan absoluut noodzakelijk.”

In januari 2017 werd de populaire dramaserie This Is Us al vernieuwd met een tweede en derde seizoen. Het tweede seizoen is inmiddels uitgezonden door NBC, 13 maart was de voorlopig laatste aflevering.

Fogelman voegde er aan toe dat sommige delen van de seriefinale al zijn opgenomen: “We hebben een verhaal te vertellen. En we willen het op de juiste manier doen. En dus hebben we een plan. Ik heb sommige scènes van de seriefinale al opgenomen.”

Wanneer het derde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt. En of het derde seizoen het laatste zal zijn wilde Fogelman niet zeggen.

Denk jij dat het derde seizoen het allerlaatste gaat worden? Hoop je op nog meer seizoenen, of is drie genoeg?


Embed from Getty Images
Dan Fogelman
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Linda60
01 jun 2018 07:46 -
Een hele goede en sterke serie en inderdaad zoals de schrijver zegt, deze serie verdient het om sterk te eindigen ipv uitgemolkem te wordem
Reageer
avatar_JanWillemK
01 jun 2018 08:53 -
Is er al bekend wanneer ze ermee stoppen dan? Het lijkt me stug dat er nu al een deel is gefilmd als de serie pas over 2 of 3 jaar gaat stoppen..
Reageer
avatar_Mandy1966
01 jun 2018 09:10
Zoals staat in het stuk: "En of het derde seizoen het laatste zal zijn wilde Fogelman niet zeggen." We weten het dus niet.
Reageer
avatar_svandenberg86
01 jun 2018 11:45 -
Als je in de seriefinale gebruik wil maken van flashbacks kan je dat best nu al opnemen, als ze daar al een heel plan voor hebben. Weet niet of er kinderen in deze serie zitten maar dan krijg je wel een realistischer beeld. (heb de serie nooit gezien)
Reageer
avatar_Rob7b
01 jun 2018 13:04 -
Drie seizoenen is meer dan genoeg. Sommige series worden al genoeg uitgemolken en snellen daardoor bergafwaarts.
Reageer
This Is Us