Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser voor Those About To Die vrijgegeven door Peacock

Peacock heeft de premièredatum vastgesteld en de eerste teaser vrijgegeven voor Roland Emmerichs gladiatorenepos Those About To Die.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige non-fictieklassieker van Daniel P. Mannix. Oscarwinnaar Anthony Hopkins speelt de hoofdrol van keizer Vaspasian tijdens het hoogtepunt van het Romeinse Rijk.

Het epische drama speelt zich af in de corrupte wereld van de door spektakel gedreven gladiatorencompetitie en laat een kant van het oude Rome zien die nog nooit eerder is verteld - de smerige business van het vermaken van de massa's, waarbij de menigte krijgt wat ze het liefst willen... bloed en sport. De serie introduceert een ensemble van personages uit alle hoeken van het Romeinse Rijk die botsen op het explosieve kruispunt van sport, politiek en dynastieën.

Those About To Die

Alle tien afleveringen van de serie gaan donderdag 18 juli in première bij Peacock.

De ensemblecast bestaat verder uit Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari, Moe Hashim, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Rupert Penry-Jones, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya, David Wurawa, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Eneko Sagardoy en Romana Maggiora Vergano.

Those About To Die wordt geproduceerd door Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions en Street Entertainment. AGC Television is de studio.

Uitvoerende producenten zijn Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, die oorspronkelijk de rechten op het boek verwierf, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Robert Rodat, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland en Namit Malhotra.

Emmerich, Kloser en Nunnari ontwikkelden de serie en brachten het naar AGC Studios. Emmerich en Marco Kreuzpaintner regisseren elk vijf afleveringen van de tiendelige serie.

Hieronder kun je de teaser voor Those About To Die bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Those About To Die