Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Gecancelde Showtime-serie Three Woman gered door Starz

Three Women heeft een nieuw thuis. Starz heeft het drama opgepikt na de annulering door Showtime.

Er waren al afleveringen van Three Women opgenomen toen Showtime vorige maand besloot de serie te schrappen.

Toen Chris McCarthy van Paramount Global de leiding overnam bij Showtime en andere zenders, kondigde hij plannen aan om van de populaire series van de zender wereldwijde franchises te maken. Verschillende slecht presterende series werden geschrapt. De zender wordt Paramount+ With Showtime en kondigde deze week aan dat nieuwe series in verband met Dexter en Billions in de maak zijn.



Met in de hoofdrollen Shailene Woodley (foto, Big Little Lies), DeWanda Wise (She's Gotta Have It), Betty Gilpin (GLOW), Gabrielle Creevy (The Pact), Blair Underwood (Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker) en John Patrick Amedori (Dear White People), is de serie Three Women gebaseerd op het boek van Lisa Taddeo. De serie vertelt het verhaal van een groep vrouwen die hun leven radicaal willen veranderen.

Three Women is niet de enige serie die Starz de afgelopen maanden heeft gered. Het kabelkanaal heeft ook Minx gered nadat het door HBO Max was geannuleerd enkele dagen voordat de productie van het tweede seizoen was afgerond.

Een premièredatum voor Three Women wordt later bekendgemaakt.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst