Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en eerste foto's voor Three Women van Starz vrijgegeven

Het gelimiteerde drama Three Women, oorspronkelijk besteld door Showtime, maar later opgepikt door Starz, komt binnenkort naar de zender.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige New York Times-bestseller van Lisa Taddeo en volgt drie vrouwen die klaar zijn om hun leven te veranderen.

15458 Three Women foto 1

Lina (Betty Gilpin) is een huisvrouw uit een voorstad van Indiana, die na een tien jaar durend huwelijk zonder passie een affaire begint die haar leven verandert. Sloane (DeWanda Wise) is een glamoureuze onderneemster in het noordoosten en heeft een toegewijd open huwelijk met Richard (Blair Underwood) totdat twee sexy nieuwe vreemdelingen hun liefdesverhaal bedreigen.

Maggie (Gabrielle Creevy), studente in North Dakota, doorstaat een heftige storm nadat ze haar getrouwde leraar Engels beschuldigt van een ongepaste relatie. Gia (Shailene Woodley), een schrijfster die rouwt om het verlies van haar familie, haalt elk van deze drie spectaculaire "gewone" vrouwen over om haar hun verhaal te vertellen, en haar relaties met hen veranderen de loop van haar leven voorgoed.

Jason Ralph en John Patrick Amedori spelen ook mee.

Three Women gaat in première op vrijdag 13 september om middernacht via de streamer's app en lineair om 22.00 uur in de VS.

Laura Eason is de showrunner van de serie en Three Women-auteur Taddeo is de bedenker en uitvoerend producent. Kathy Ciric en Emmy Rossum zijn ook uitvoerend producenten.

Bekijk hieronder meer eerste foto's.

15458 Three Women foto 2

15458 Three Women foto 3

15458 Three Women foto 4

15458 Three Women foto 5
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst