Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Starz onthult trailer en poster voor gelimiteerde serie Three Women

Starz heeft de officiële trailer onthuld van Three Women, de nieuwe serie met in de hoofdrollen Betty Gilpin, Shailene Woodley, DeWanda Wise en Blair Underwood.

De gelimiteerde serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lisa Taddeo. In de gelijknamige serie, die 'het vrouwelijke verlangen onderzoekt', zitten de drie vrouwen op een ramkoers die hun leven radicaal zal veranderen.

15697 Three Women foto

Lina (Gilpin), een huisvrouw in Indiana, zit al tien jaar in een huwelijk zonder passie als ze een affaire begint die haar leven volledig overhoop gooit. Sloane (Wise), een glamoureuze ondernemer in het noordoosten, heeft een toegewijd open huwelijk met Richard (Underwood), totdat twee sexy nieuwe vreemden hun ambitieuze liefdesverhaal bedreigen.

Maggie (Gabrielle Creevy), een studente in North Dakota, doorstaat een intense storm nadat ze haar getrouwde leraar Engels (Jason Ralph) beschuldigt van een ongepaste relatie. Gia (Woodley), een schrijfster die rouwt om het verlies van haar familie, haalt elk van deze drie spectaculaire 'gewone' vrouwen over om haar hun verhaal te vertellen, en haar relaties met hen veranderen de loop van haar leven voorgoed.

"Deze drie vrouwen hadden het lef om te geloven dat ze meer verdienden," zegt Woodley's Gia in een voice-over. Dan vertrekt ze voor een solotocht door het land en terug, waar ze ontdekt waar ze niet naar op zoek was - 'deze drie vrouwen'. "Meer dan dat ik hun verhalen wilde vertellen, wilde ik ze zelf horen," zegt ze.

Laura Eason is de showrunner van de serie en Taddeo is de bedenker en uitvoerend producent. Kathy Ciric en Emmy Rossum zijn ook uitvoerend producent.

Three Women gaat vrijdag 13 september om 22.00 uur in première op lineair en om middernacht op de Starz-app.

Bekijk de trailer en de poster hieronder.

15697 poster Three Women
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst