Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe serie Timeless (2016) voor gerecht gesleept

Op 3 oktober 2016 gaat de nieuwe NBC science-fictionserie Timeless (2016) in première. Maar het zou zomaar kunnen dat de serie van Eric Kripke (Supernatural) en Shawn Ryan (The Shield) en de producenten van The Blacklist binnenkort van de buis wordt gehaald. De Spaanse producent Onza Partners beweert dat de serie een rip-off zou zijn van de Spaanse serie El Ministerio del Tiempo.

De Spaanse serie gaat over een overheid bestaande uit drie personen die terug in de tijd reizen om de geschiedenis te veranderen. Timeless (2016) vertelt het verhaal van een mysterieuze crimineel die een geheime state-of-the-art tijdreismachine steelt met de bedoeling om Amerika zoals wij het kennen te vernietigen.

Al lijken beide verhalen op elkaar, het is toch een verrassing dat Onza Partners NBC, Sony, Kripke en diverse andere partijen voor de rechtbank daagt. Er leek op het eerste gezicht een goede verstandhouding te zijn tussen alle betrokken partijen. In april 2015 is er een bijeenkomst tussen Onza directeur Gonzalo Sagardia en Gersh partner Roy Ashton geweest. Er werd een DVD overhandigd samen met allerlei promotiemateriaal op een internationale televisieconferentie. Maar die overhandiging was gebonden aan allerlei voorwaarden, blijkt nu, en het productieteam achter Timeless (2016) schijnt die voorwaarden geschonden te hebben.

Uiteraard houden we het nieuws over Timeless (2016) scherp in de gaten. Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

Ga jij kijken naar Timeless (2016)? Of wacht je even tot er een beslissing is gevallen?


Malcolm Barrett, Abigail Spencer en Matt Lanter
Vorige aflevering
The Miracle of Christmas Part I/II
The Miracle of Christmas Part I/II
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
29 sep 2016 12:36 -
Ik was wel benieuwd en dus ook van plan om zeker te kijken.
Reageer
avatar_anonymous
29 sep 2016 14:13 -
ik ga zeker kijken, moest het verdwijnen zou dat heel spijtig zijn
Reageer
avatar_anonymous
29 sep 2016 15:12 -
Lijkt me sterk dat die Spanjaarden de rechtszaak gaan winnen. Tijdreizen is niet echt origineel in series en een verhaallijn over teruggaan in de tijd om de boel te veranderen dus ook niet.
Reageer
avatar_Simba55
29 sep 2016 17:36 -
Ik wacht wel ,ik word er af en toe moe van volg je een serie zit je er lekker in ,stopt ie of word er haastig een eind aan gebreid ????
Reageer
avatar_anonymous
05 okt 2016 13:47 -
Ik wilde eigenlijk wachten, maar heb toch maar de pilot gekeken. Erg goed begin. Leuke serie. Hopelijk blijft hij nog even bestaan :)
Reageer
Timeless