Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe comedyserie Tires van Netflix krijgt vroege vernieuwing

Netflix heeft de comedyserie Tires van Shane Gillis een vroegtijdige vernieuwing voor seizoen twee gegeven.

De vernieuwing is de laatste in de groeiende samenwerking van Netflix met Gillis, die onlangs drie uitverkochte shows gaf als onderdeel van Netflix is a Joke Fest in Los Angeles. Zoals eerder aangekondigd, heeft de zender ook een nieuwe standup special van Gillis besteld, die in 2025 in première moet gaan. Zijn special uit 2023, Beautiful Dogs, bereikte de Netflix Top 10 in vijf landen en stond twee weken in de Amerikaanse Top 10-lijst.

Tires

Gillis speelt de hoofdrol in Tires en is schrijver, medebedenker en uitvoerend producent. In het eerste seizoen, dat uit zes afleveringen bestaat, probeert Will (Steven Gerben), de nerveuze en ongekwalificeerde erfgenaam van een keten van autoreparaties, het bedrijf van zijn vader om te buigen ondanks de voortdurende martelingen van zijn neef en nu werknemer, Shane (Gillis).

In Tires spelen ook Chris O'Connor, Kilah Fox en Stavros Halkias mee, met gastoptredens van Andrew Schulz.

De serie wordt geregisseerd door John McKeever. Gillis, Gerben en McKeever zijn de bedenkers, schrijvers en uitvoerend producenten. Brandon James is uitvoerend producent voor Rough House; Brian Stern en Kenneth Slotnick zijn uitvoerend producenten voor AGI Entertainment Media & Management. Becky Astphan is uitvoerend producent.

Tires is de tweede productie van Gillis en McKeevers productiemaatschappij, Dad Sick Productions, na Gillis' stand-up special Beautiful Dogs.

De comedyserie is gisteren op Netflix in première gegaan.

Hieronder kun je een trailer van Tires bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dad
Dad
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tires