Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum voor Tokyo Vice

Premièredatum voor Tokyo Vice

Tokyo Vice zal, nadat de productie in 2020 is onderbroken vanwege de Covid-pandemie, dit voorjaar eindelijk bij HBO Max in première gaan.
De serie met Ken Watanabe en Ansel Elgort is afkomstig van bedenker en schrijver JT Rogers. De serie-pilot werd geregisseerd door Michael Mann.

Tokyo Vice was de tweede officiële seriebestelling van HBO Max in 2019 en is losjes geïnspireerd door het non-fictieboek van de Amerikaanse journalist Jake Adelstein uit de eerste hand van de Tokyo Metropolitan Police. De misdaadserie, gefilmd op locatie in Tokio, legt de dagelijkse gang van Adelstein vast in de met neon doordrenkte onderbuik van Tokio in de late jaren 90, waar niets en niemand echt is wat of wie ze lijken. De serie gaat in première met drie afleveringen op donderdag 7 april, gevolgd door twee afleveringen die elke donderdag worden uitgezonden tot de seizoensfinale op 28 april.



Watanabe (foto boven) speelt Hiroto Katagiri, een detective in de georganiseerde misdaadafdeling van de Tokyo Police Department, die ook een vaderfiguur is voor Jake (Elgort, foto onder) gedurende de serie, aangezien hij hem helpt langs de dunne en vaak precaire lijn tussen de politie en de wereld van de georganiseerde misdaad. Ook spelen Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Hideaki Ito, Show Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Shun Sugata, Masato Hagiwara, Ayumi Tanida en Kosuke Toyohara een rol in de serie.



Rogers executive produceert de serie samen met Michael Mann. Extra Uitvoerend producenten zijn Adelstein, Elgort, Watanabe, Alan Poul, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Kayo Washio en John Lesher.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten