Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum vierde en tevens laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan bekend gemaakt

Startdatum vierde en tevens laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan bekend gemaakt

Als er bij een groep fans geduld op de proef is gesteld dan is het wel bij de fans van Tom Clancy's Jack Ryan. Daar komt nu verandering in, want er is nu al een startdatum voor het vierde seizoen. Die startdatum is sneller dan fans gewend zijn.
Fans van Tom Clancy's Jack Ryan hoeven niet lang te wachten op het laatste hoofdstuk van de serie. Het vierde en laatste seizoen van de populaire Prime Video-serie met John Krasinski in de hoofdrol gaat vrijdag 30 juni 2023 in première, iets meer dan zes maanden na de release van seizoen drie op 21 december 2022. Dat is veruit het kortste gat tussen de seizoenen, vergeleken met 1 jaar en 2 maanden (tussen seizoen één en twee) en 3 jaar en 2 maanden (tussen seizoen twee en drie). Onderstaand de aankondiging van de cast:



Seizoen vier van Jack Ryan wordt ook het kortste. Het zal bestaan uit zes afleveringen, twee minder dan elk van de eerste drie seizoenen. Bovendien zullen de laatste afleveringen een ander releasepatroon volgen dan de seizoenen één tot en met drie, die allemaal in één keer werden uitgezonden. Seizoen vier zal in twee afleveringen per keer verschijnen, wat leidt tot de finale op vrijdag 14 juli 2023.

Het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan brengt het titulaire personage op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe. Hij staat tegenover zowel een buitenlandse als een binnenlandse vijand. Als de nieuwe plaatsvervangend directeur van de CIA moet Jack Ryan interne corruptie aan het licht brengen. Daarbij ontdekt hij een reeks verdachte geheime operaties die de kwetsbaarheid van het land aan het licht kunnen brengen. Terwijl Jack en zijn team onderzoeken hoe diep de corruptie gaat, ontdekt hij een veel ergere realiteit - het samengaan van een drugskartel en een terroristische organisatie - waardoor uiteindelijk een samenzwering aan het licht komt die veel dichter bij huis ligt en het geloof van onze held in het systeem waar hij altijd voor heeft gevochten om te beschermen, op de proef wordt gesteld.

Tom Clancy's Jack Ryan

In de serie spelen John Krasinski als Jack Ryan, Wendell Pierce als James Greer, Michael Kelly als Mike November en Betty Gabriel als CIA-directeur Elizabeth Wright, terwijl Abbie Cornish terugkeert als Cathy Mueller. Tevens zullen Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah zich voegen bij de cast van dit laatste seizoen.

Tom Clancy's Jack Ryan wordt gecoproduceerd door Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television, en geproduceerd door Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay en John Kelly. Daarnaast produceren Tom Clancy en Skydance Television's David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell het vierde seizoen, samen met Vaun Wilmott, Mace Neufeld en Carlton Cuse.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

ArtSeries
10 mei 2023, 19:27
Kan niet wachten, en jammer dat het het laatste deel is.
1
Log in om een reactie achter te laten